Menu

Five-a-side 2019 .... fortsat

image
31. oktober 2019 kl. 16:30

Søndag var den store Five-A-Side dag, hvor ungdomsafdelingen fejrede deres årsafslutning. Først en times hygge på banen og derefter pølser, pokaler og taler i cafeen. Dejligt at se det store fremmøde af forældre.

Stolte trænere kunne fortælle om, hvordan hele vores ungdom har udviklet sig i år – som fodboldspillere men også som kammerater og fightere. Det ser virkelig godt ud for Lundtofte Boldklub fremover.

Meget fortjent blev Victor Rosenkrantz-Theil fra 2010 årets ungdomsspiller. Victor er det seneste år trådt i karakter som leder og dirigent. Han tager ansvar og løfter holdkammeraterne med fine opmuntrende bemærkninger, når modstanden er hård. En fryd for enhver træner og et forbillede for kammerater og spillere.

Som den eneste årgang holdt årgang 07 først afslutning mandag. Denne årgang var lidt interessant, idet vi her fandt årets trænerpar – en titel som uddeles hvert år til en/flere trænere, som har opnået noget ekstra.

Jesper Frost og Anders Bang har ført en mindre årgang med kun 14 spillere frem til flotte sejre i stævner og en flot placering i turneringen. Det er sket via en solid trænerindsats samt et formidabelt samarbejde med de tilstødende årgange. Stort tillykke til Jesper og Anders. Viser virkelig hvordan vi har stor glæde af frivillige og engagerede forældretrænere.

Vinteren står for døren. Vi ses til en ny stærk sæson til foråret.