Menu

LundTOUGH Ladies

ONSDAGE KL. 19.30-21 

Fodbold for sjov, for motionens og for fælleskabets skyld - alle er velkomne, uanset form eller niveau. Vi har stadig plads til flere på holdet. Vi er i alderen 30-55 år, vi giver den fuld skrald, får ømme stænger, ind imellem også ømme tæer, og vigtigst af alt - vi har det sjovt.

Vores første stævnedeltagelse i holdets snart 8 mdr. levetid blev "Lyserød Lørdag" d. 5. okt. i Søborg, hvor vi stillede op i kategorien let-øvet. Vejret var fantastisk, vi kunne spille i shorts og t-shirt - og vi vandt sgu! En mega sjov og fed oplevelse som hold og stor tak til vores fantastiske fans, der heppede højt og opmuntrende fra sidelinien.

Og lige så vigtigt: Vi fik knyttet nogle kontakter til områdets andre damehold, som vi vil arrangere venskabskampe med - det sætter gang i adrenalinen, når det er dem mod os, på den gode sportslige måde.

Som en side gevinst fik vi også langt om længe besluttet os for et navn: Vi er LundTOUGH Ladies.

Henover vinteren spiller vi fortsat onsdage kl. 19.30-21 på kunstgræsbanen med fokus på højt tempo, så vi kan holde varmen.

Det gælder også den indre varme - vi holdt et brag af en sommerfest, det lover godt for julefrokosten! Vi er mindst lige så rå i baren som på banen :-)

 

Hvis du vil vide mere:
FB: Dame Bold Lundtofte
https://www.facebook.com/groups/1962229447417355/about/ 

eller kontakt Hanne, 91 83 29 36