Menu

LundTOUGH Ladies

ONSDAGE KL. 19.30-21 

Fodbold for sjov, for motionens og for fællesskabets skyld - alle er velkomne, uanset form, alder eller niveau og vi har stadig plads til flere. Vi er alle, i runde tal, i alderen 30-55 år og vi giver den fuld skrald, får ømme stænger, ind imellem også ømme tæer, men vigtigst af alt - vi har det sjovt!

Vi er for tiden knap 40 spillere til hver træning ud af en bruttotrup på 40 damer. Træningen er klassisk: Opvarmning med fokus på skadesforebyggende øvelser, øvelser med bold og/eller spil på små baner, og til slut kamp. Nogle runder af med udstrækning, andre blot med en sludder og et par gange i løbet af sæsonen får vi en øl eller et glas rosé efter træning i cafeen. 

Holdet - LundTough Ladies - har eksisteret i mere end 3 år nu og vi har opbygget en del traditioner: Sommerfest og julefrokost, der ikke altid følger sæsonen, men uden undtagelse inkluderer en træblok, en hammer og 7-tommer søm, en tvivlsom promille, en quiz og masser af grin. Deltagelse i "Lyserød Lørdag" hos IF Bytoften - i år d. 8. okt. 2022, hvor vi stiller med 3 hold, hvilket er absolut rekord. Træningskampe i ny og næ mod områdets øvrige damehold, men vi er ikke tilmeldt en turneringsrække. Fejring af hinandens runde fødselsdage og bryllupper. Samt jævnlige besøg af en række profilerede gæstetrænere!

Året rundt spiller vi onsdage kl. 19.30-21 på kunstgræsbanen foran cafeen - kun afbrudt af skoleferierne.

 

Du kan møde os her, hvor vi fortæller lidt om, hvorfor vi synes at det er så fedt at gå til fodbold:

https://www.youtube.com/watch?v=qsMyg0eTY00

 

Hvis du vil vide mere:
FB: Dame Bold Lundtofte
https://www.facebook.com/groups/1962229447417355/about/ 

eller kontakt Hanne, 91 83 29 36 

 

Luk