Menu

Et juleeventyr fra Copa Jordi truppen

image
24. december 2019 kl. 10:33

I hele december har Copa Jordi truppen, som består af 32 drenge fra klubbens U10 og U11 hold, været ude og sælge julelodder for Børnehjælpsdagen.

Drengene har stemt dørklokken, stået foran supermarkeder og andre centrale steder i Lundtofte og omegn. Og resultatet har været intet andet end verdensklasse. Samlet er der solgt lodder for 87.500 kr. – med en pris på 25 kr./lod er det blevet til 3500 solgte lodder.

For deres store indsats har drengene tjent 35.000 kr., som skal bruges til at købe kampbillet til kampen mellem FC Barcelona og Athletic de Bilbao, derudover har de opnået en bonus på 7000 kr. som går ind i det samlede regnskab til rejseudgifter. Mindst lige så vigtigt har drengene tjent 45.500 kr. til børnehjælpsdagens store arbejde for at skabe en bedre tilværelse for udsatte børn, der har det svært i hverdagen.

Ud over den økonomiske gevinst har drengene virkelig lært meget af at sælge julelodder.

  • De har lært at det kan være sjovt at tjene sine egne penge
  • De har lært at kontakte fremmede (stor overvindelse for mange)
  • De har lært, at jo mere man yder, desto større er belønningen
  • De har lært, at gøre en god gerning for andre børn der ikke har det ligeså godt som de selv har det

Se det var et rigtigt juleeventyr.

Nu sænker julefreden sig over Copa Jordi truppen, så starter arbejdet op igen med forberedelserne til den vildeste fodboldoplevelse når drengene samles til fællestræning igen efter nytår - første gang søndag den 12. januar.

ForZa Lundtofte

Kim