Menu

2011 vandt AB cup

image
14. maj 2023 kl. 19:19

Den 14. maj vandt Lundtofte 2011 AB Cup i Bagsværd. På vej til finalen mod AB slog vi både Lyngby, Bytoften, Vandløse og HIK. 

På en solrig søndag gik Lundtoftes U12 drenge hele vejen og vandt AB cup ved stærk kollektiv indsats. Det var en flok trætte drenge, der mødte op på ABs anlæg til det indledende gruppespil. Halvdelen af holdet var netop hjemvendt fra en 5 dages lejrskole med skolen, og dagen forinden havde alle drengene været i kamp i den ordinære turnering.  Det kunne ses i den første kamp, hvor benene havde svært ved at komme i gang, og den endte i et smalt nederlag. Dermed skulle der point på kontoen i de næste to gruppekampe. Det blev til en sejr i anden kamp, og med en sidste minuts scoring i tredje kamp, lykkes det at komme igennem til kvartfinalen. 

 

Kvartfinalen blev afgjort efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence, hvor der skulle 6 spark til før det blev afgjort. I semifinalen sikrede et hurtigt mål og en god defensiv indsats finalepladsen mod værterne fra AB.  Finalen blev en tæt affære, hvor Lundtofte fik scoret i de første minutter. Derefter blev resten kampen et massiv pres fra modstanderen. Heldigvis havde keeper Hassan valgt finalen som den kamp, hvor alle klasseredningerne skulle fremvises. Han blev fortjent kåret til finalens spiller af arrangørerne, og efter slutfløjtet kunne drengene lade sig hylde af de stolte trænere og forældre. 

 

Luk