Menu

2010erne til efterårsstævne på Fyn

image
05. december 2022 kl. 15:31

Sidst i november, i en frostfyldt og jævnt blæsende weekend, tog 37 (!) U13-spillere og fem trænere afsted til efterårsversionen af Øens Hold Cup, et træningsstævne arrangeret af OB for hold fra hele landet. Det var fjerde gang, årgang 2010 stillede op til dette stævne, så forventningerne var i top. 

Bussen havde da også kun lige forladt Ravnholmvej, da humøret steg fra højt til højere, og allerede en time efter ankomst fredag sen eftermiddag løb den første af i alt fem kampe for hvert af de tre Lundtofte-hold af stablen. Resultaterne var – både den første aften og resten af weekenden – lidt blandede. Men hvor vi måske ikke var de andre hold overlegne på banen, slog vi dem med flere længder, når det kom til fællesskab og højlydte fællessange på den nærliggende skole, hvor vi overnattede.

I løbet af alle tre dage blev der spillet masser af fodbold og sunget endnu flere slagsange. Og uanset hvordan kampene gik, var humøret højt udenfor banen. I løbet af de tre dage blev fællesskabet på tværs af hold og ’gamle’ grupperinger derfor endnu større, end det allerede var, og dermed var der fuldt udbytte af denne kølige – og til tider snefyldte – sen-efterårstur til Fyn.