Menu

2010erne i Holland

image
Claus Abildgaard
23. maj 2024 kl. 21:20
 

U14 til Arnhem Cup

Efter sidste års succes med at deltage i det internationale stævne Aalborg City Cup havde vores 2010-årgang fået blod på tanden og tilmeldt sig Arnhem Cup i Holland, der løb af stablen i pinsen. 

Med afgang kl. 04.15 fra klubben fredag morgen var scenen sat til fire fornøjelige dage, hvoraf to af dem var fyldt med fodbold. Hele 45 spillere havde tilmeldt sig stævnet, og de blev fordelt på tre jævnbyrdige hold, der fik masser af lige og fede kampe mod hold fra primært England, Belgien, Holland, Tyskland og Danmark. 

Alle Lundtoftehold fik endda en kamp mere end planlagt, da vi fyldte ud for en lokal klub, der havde meldt afbud i sidste øjeblik. Det aftvang respekt og klapsalver fra de resterende 23 klubber ved den afsluttende præmieceremoni. 

På forhånd havde truppen sat sig to mål: At få styrket det sociale sammenhold på tværs af skoler, niveau og andre grupperinger, og at fokusere maksimalt på det fodboldmæssige før, under og efter kampene. Begge mål blev indfriet til fulde, og trænerstaben letter på hatten for, hvordan 45 spillere på 13-14 år kan være så tæt sammen på en så hyggelig, positiv og gnidningsfri måde.

Arnhem Cup var med andre ord en stor succes, og alle i truppen virkede til at have mod på endnu en stor international turnering et sted i Europa næste år. Mvh Martin Zoffman.

Luk