Menu

2010erne - helt ude i skoven

image
17. juni 2020 kl. 16:13

Dagens træning blev indledt med at drengene blev introduceret til dagens første øvelse - et Militært Hold Orienteringsløb. Tre hold blev delt, hold Martin, hold Hanne og hold Thomas.

De skulle via 3 forskellige ruter a varierende længde, finde ud til det samme sted i Ravnholmskoven.

Længste rute gik til hold Thomas, som skulle ud på 2.6 km., til gengæld fik de 5 minutters forspring og kun en rygsæk på 6 kg., der skulle fragtes med hele vejen (uden trænerens hjælp).

Hold Hanne havde den mellemste rute på 1,6 km., med sig havde de en køletaske med bærestrop der vejede 8 kg.

Hold Martin havde den korteste rute på 1,25 km., de blev sendt afsted 6 minutter efter hold Thomas og med sig havde de en klassisk køletaske der vejede 10,8 kg.

Alle hold skulle undervejs finde to poster, der var markerede med et kryds på kortet på deres rute.

Hold Thomas, nåede ud til målstregen først - 18 minutter og 20 sekunder tog turen gennem skoven, virkelig flot kilometertid med opbakning og stop ved poster.

Præcis 6 minutter senere og altså i samme tid, 18 minutter og 20 sekunder (for deres rute på 1,25 km.) kom hold Martin. De havde undervejs været udfordret af en post der var faldet ned, så den var mere skjult, og en anden der var blæst op på en gren. Der havde også været tid til en lille omvej, hvor de havde set en af Hannes poster før de fandt tilbage på sporet. EN rigtig flot tid og godt kæmpet med den noget mere besværlige og tunge køletaske.

Hold Hanne havde ikke så travlt gennem skoven og fik også lidt problemer at finde posterne, tiden blev 28 minutter og 20 sekunder.

Med alle mand på målstregen var det tid til at åbne op for taskerne som drengene havde skulle kæmpe med gennem skoven. Indholdet var filur-is og isvand til alle. Isen blev spist mens vi samlede kræfter til næste udfordring - klassisk sprint.

Drengene fik 2 forsøg på 40 meter og et forsøg på 60 meter. Tiderne kan i se i den vedhæftede. Alle ydede en super præstation, vi havde mange under 7 sekunder på 40 meter og under 10 sekunder på 60 meter, hvilket er super flot.

Mads er klart dagens hurtigste, og det vildt så tæt han er på at bryde både 6 og 9 sekunder på 40 og 60 meter, stærkt Mads.

Der skal også lyde et shout out til Mikkel, der faldt på målstregen i første forsøg og slog sin albue, der blødte en del. Alligevel løber han to super heats bagefter og har næst hurtigste tid på 60 meter, flot kæmpet Mikkel, jeg vil sige du tog det som en mand i dag

Vi nåede ikke at forsøge os på 100 meter i dag, det må blive en anden gang.

Kim Wassmann