Menu

U 13 i Lundtofte klarer sig fantastisk i Liga 2 rækken

image
20. juni 2021 kl. 20:18

Lundtofte Boldklub er en breddeklub, det betyder egentlig bare der er plads til alle, men det er bestemt ikke det samme som, at vi ikke har gode hold, som gerne vil noget ekstra med deres fodbold. 

I øjeblikket har vi et U13 hold, der er ekstra dygtige. De deltager i Liga 2 rækken, som er en fællesrække med hold både fra SBU og KBU. 

I rækken er så hæderkronede klubber som KB, Frem, B1903, Brønshøj og vores gode naboer i Lyngby. 

Status efter forårssæsonen er en placering rigtig pænt midt i tabellen. Spillerne bliver presset i kampene på en herlig måde og udvikler sig rigtig godt. Holdet sluttede med en sejr på 2-1 over Friheden efter en meget spændende kamp, hvor der som sædvanlig var opbakning fra forældre, søskende, tidligere spillere, bedsteforældre og bestyrelsesmedlemmer fra klubben. 

Holdet ledes af deres sædvanlige dygtige trænere igennem flere år, herudover deltager nogle af spillerne på vores interne ekstra talenttræning, ligesom der har været tilknyttet en ekstern træner med speciale i løb og hurtighed. Et rigtig godt set-up, og klubbens bestyrelse lægger stor vægt på, at selvom vi er en breddeklub, skal vi tilbyde vores hold noget ekstra, når talentet og lysten er der. Vi glæder os til at følge holdet fremover. De 2 målmænd har også fået ekstra målmandstræning om fredagen. Sidst men ikke mindst er denne årgang også et skoleeksempel på, hvor meget en dygtig og engageret holdleder betyder, og også en kæmpe tak til Heidi for at bakke op om drengene og deres trænere. 

På vegne af bestyrelsen 

John Tefke og Claus Abildgaard. 

Luk