Menu

U12 vinder Øens Cup

image
01. april 2019 kl. 16:53

Vi ankom 17.30 fredag aften til Krogsbølle på Nordfyn og havde første kamp mod nogle store landmandsbrød fra Kværndrup. Om det var den hårde landmands fysik eller pølsehornene fra turen, der havde sat sig vides ikke, men vi tabte desværre lidt ufortjent 4-1. De havde 4 chancer og scorede på dem.

Men efter vi havde rystet første nerver af os, så vi os ikke tilbage.

Vi var tidligt oppe lørdag morgen og havde første kamp kl. 09.00 – her gik alt noget bedre. Vi hev en sikker 3-0 sejr hjem over ERI 1. Efter frokost havde vi 2 kampe i træk mod Støvring 3 og Støvring 2 – alle kampe var 2 * 25 min. Så 100 min. i træk er meget for 10 – 11 årige.

Men vi lagde ud med at tæske deres 3. hold 7 - 0 og skulle så møde deres stærkeste og nok turneringens bedste hold lige bagefter. Med 1-1 ved pausen, så bølgede det frem og tilbage. Men med et drømmehug af Kalle lige op i krogen, så endte den med sejr på 2-1. Flere af deres spillere var ikke vant til at tabe, så de løb grædende fra banen.

Sidste kamp lørdag var kl. 16.30 mod Nørresundby og trætheden, vabler, udmattelse begyndte at melde sig så alle spillere var i spil. Vi havde et sandt stormløb mod deres mål og havde en skudstatistik på 15-2, overligger, stolpe og en mirakuløs målmand i Nørresundbys mål gjorde at der stod 2-0 ved pausen til Nørresundby. De var nu sikre på sejren, men man skal aldrig undervurdere vores drenge, så en sand pep talk i pausen hjalp. Med et hattrick af Filip, stod det lige pludselig 3-2 og vi endte med vinde 4-2.

Så humøret var højt da Kværndrup havde tabt 2 kampe denne dag. Så med en sejr søndag kl. 10.00 mod Vejle Kammeraterne vil vi vinde Øens Cup uanset andre resultater. Vi kom foran 1-0. Den blev 1-1, og så kom vores bedste mål i turneringen med mere end 15 første gang berøringer uden Vejle kunne få fat i bolden scorede vi til 2-1. Enhver træners drøm af et mål, og vi tænker resultat af, at de har spillet så mange kampe sammen på så kort tid. Vi scorer til 3 – 1 men laver selvmål til 3-2. så spændingen stiger. Villads lægger op til Kalle der med en kanonspark får drejet den ind i en skrue lige op i hjørnet til 4-2. Sindssygt flot mål.

Vejle spiller med musklerne og skader en af vores bedste Villads. De kommer på 4-3. Men vi holder skansen hjem og vinder Øens cup på Fyn.

Alle spillere spillede en fantastisk turnering og kæmpede røven ud af bukserne. Men spørger man dem, så syntes de bordtennis, gemmeleg på skolen, fis og ballade var det sjoveste ved stævnet. Selvfølgelig var fodbolden også sjovt. Men sammenholdet var det vigtigste. Det var også et af vores mål med turneringen at få et endnu bedre sammenhold på truppen, og jeg har spredt mange af de gode billeder og film til spilleres forældre, der har smuttet fra os, som jeg ved er trætte af Lyngby. I håb om de kommer retur