Menu

Årgang 2006. Afslutning og U17 bliver til U19

image
22. juni 2023 kl. 08:10

Tirsdag i sidste uge havde U17 drengene afslutning i klubben med ”på gensyn”, pokaler, pizza og sodavand.

Afslutningen var ikke kun en ende på forårets turnering, men også et farvel til U17, der efter sommerferien bliver til U19, da DBU Sjælland ikke kører med U18 årgange. Ydermere skulle vi også sige tak for denne gang til Mikkel Jordahn, som har været træner for holdet de seneste to-tre år. Mikkel skal på studieophold i Spanien og vi ønsker ham god fornøjelse og håber på, at se ham igen efter jul.

Aftenen bød også på uddeling af de sædvanlige fire pokaler, hvilket altid er et højdepunkt for både spillere og trænere.

Årets Flidspokal gik til Mohammed Chabouk, der har været en vigtig spiller for holdet i de senere år. Mohammed er en pligtopfyldende spiller med et højt teknisk niveau og en fantastisk dribler. Udover det kommer Mohammed altid til træning og yder sit bedste. 

Årets Kammerat gik i år til Mikael Kristinsson, som har vist sig som en rigtig leder og en god kammerat. Han er gået forrest i alle kampene med god gejst, en stor vilje og godt humør. Mikael har altid en opmuntrende eller positiv bemærkning og derfor er han helt fortjent årets kammerat. 

Årets Fighter gik meget fortjent til Jonathan Barsberg som har været afgørende for holdet i år. Hans fantastiske afleveringer og evne til at score mål har gjort, at vi har leget med i toppen af rækken. Jonathan giver altid, hvad han har og leverer på et højt niveau. 

Årets Spiller var der ikke meget tvivl om. Tinus Jespersen har nemlig været en klasse over resten af holdet igennem flere sæsoner. Tinus har en ekstremt stor ro på bolden og kan dække flere positioner på banen. Han er både blevet brugt som stopper, 6’er og 8’er. Tinus er udover det, en flink og pligtopfyldende fyr som man alt kan regne med. Tinus er holdets anfører og går forrest i både kamp og træning. 

Efter ferien står den som sagt på U19 fodbold, hvilket betyder at årgang 2006 bliver slået sammen med årgang 2005. Hvis du kender nogle der kunne have lyst til at spille fodbold i Lundtofte Boldklub, er du altid velkommen til at skrive til holdets træner. 

 

God sommer

Mads T

Luk