Menu

U19 vandt igen

image
01. september 2019 kl. 16:25

Intens kamp ender med 4-2 sejr til Lundtofte. Søndag eftermiddag bød på et opgør mod Ballerup. Dejligt græstæppe vandet til perfektion af moder natur. Vi kommer sindssygt sløvt fra land, og kunne snildt være bagud med 3 eller 4 efter 10 minutter, men Aksel står klasse og afværger det meste. Vi kommer bagud på en dødbold, hvor vi står og sover. Efter 25 minutter banker Tørslev bolden i kassen fra venstrekanten, ingen chance for keeperen. Vi kommer bedre med, og vores spil begynder at flyde, hvor især Luka vender godt med bolden, og vi får mere ro på spillet. Efter 32 minutter får vi hjørnespark og Niko vælger at sparke direkte på mål, hvilket resultere i en kongekasse helt op i hjørnet. Bum! 1-2 stik imod spil og chancer. Resten af halvlegen bølger frem og tilbage, hvor der er massere af chancer i begge ender, men resultatet står til pausefløjtet. 2. Halvleg starter fint men ud af ingenting kommer udligningen, hvor vi ikke får den clearet ud af egen forsvarszone. Dum fejl. Efter 55 minutter får Ballerup tilkendt et straffespark. En fejlagtig beslutning af en ellers fremragende dommer. Deres angriber banker bolden på overliggeren, og efter lidt fumleri foran målet bliver der korrekt dømt offside. Puha, katastrofe afværget! Andy rammer både stolpen og overliggeren inden for kort tid. Endelig kommer forløsningen i det 70 minut, hvor en velspillende Simon lægger et perfekt indlæg i panden på Andy, som stanger os foran. Resten af kampen presser Ballerup på for en udligning, men vi står godt imod i forvaret. I det 90. Minut bryder Magnus bolden flot, og løber ned mod Ballerup’s mål, hvor en perfekt timet aflevering til Andy resulterer i endnu en scoring. Så var kampen lukket! MOTM er Simon der var utrættelig på venstrebacken, og en flot Assist til Andy. En dejlig sejr der kunne være gået begge veje, men vi var bare mere kyniske på dagen, og det er sådan man vinder fodboldkampe.