Menu

U19 vinder anden sejr i træk

image
10. marts 2019 kl. 17:03

Søndag på udebane i Brønshøj mod Husums's Mesterrække hold. Lundtofte U-19 stiller med 13 "friske" spillere til KO kl. 11:00, og efter omklædning i skurvogn er ”alle” klar til kamp. I første halvleg scorer William sikkert mellem benene på modstanderens målmand. Husum har overvægt i boldbesiddelse gennem halvlegen og får tilkendt et straffe, som de udnytter sikkert. Efterfølgende får de lov... til at score til 2-1. Oscar tæt på at skabe balance i regnskabet med et skud på stolpen. I slutningen af halvlegen kommer Aa og Many på banen og Aa får scoret til pausestilling 2-2 efter formidabel aflevering fra Many.

I 2. halvleg bølger spillet lidt frem og tilbage - Lundtofte får tilkendt straffe som Aa sikkert eksekverer til føring 2-3. Lundtofte har efterfølgende et kanonskud på overliggeren og med ca. 12 minutter tilbage lukker Aa reelt kampen med scoring til 2-4. Hattrick af Aa på trods af handicap og sejr på trods af "bidende" modvind i 2. halvleg – sådan drenge 😊⚽👍