Menu

Toppede veteranerne for tidligt?

image
09. oktober 2020 kl. 14:14

WHAT THE FUCK IS GOING ON.

Vi lå i top to og skulle møde et hold med 0 point og en meget negativ målscore, BK Vest, på en herlig solskins torsdag i Rødovre, mener vi var i allerstærkeste opstilling, hvilket vil sige Claus, Kåre, Sune, Jacob, Torben, Steen, Morten, Michael og 2 gange Flemming, hvilket må siges at være meget meget kompetente spillere, max. erfaring, sammenspillet, kender hinanden godt, løbemønstre mm. På sidelinjen stod Finn T. til sin debut som træner, vidste hvem modstanderen var, og diamanten skulle nu vendes på hovedet til den feminine side = meget offensiv.

To uger senere møder vi igen op en torsdag nu i silende regn og på udebane i Glostrup, men holdet er igen i en stærk opstilling med træner-Jan W. i førersædet og klar med en plan, både til omklædning, forberedelse, træningsøvelse osv. Jan havde rådighed over Morten, Henning, Sune, Kåre, Sonny, Jacob, Per, Michael og igen 2 gange Flemming.

Men hvad sker der med os for tiden?

Mangler selvtilliden, er vi ikke i form, eller toppede vi for tidligt?

Er der knas i ægteskabet, får vi ikke morgensex nok?

Mangler der opbakning fra forældreforeningen?

Er vi blevet corona-allergisk, og tør ikke dække tæt op?

Udebane, tja, skal vi spørge DBU, om vi bare kan spille alle vores kampe på hjemmebane, når nu vores kunst-stof-bane bliver indviet?

Skal diamanten revurderes, skal vi på transfermarkedet, har vi nogen på holdet der kender nogen, der har spillet på højt plan tidligere, eller skal vi alle gå til skak I stedet?

Personligt tror jeg, at vi bare må prøve at komme tilbage til fordums styrke, måske vi en dag skal sætte os i en rundkreds og holde hinanden på låret, hvorefter vi må se, hvad der sker i fremtiden?

Men indtil da så går vi på kampferie, prøver at træne hver lørdag og onsdag og forhåbentligt kan samle nok til Gladsaxe-mesterskaberne d. 14. november.

 

Alligevel TUSIND TAK for sæson 2020

Teining                                                                                                                

Luk