Menu

Superveteranerne mod Holte

image
28. april 2021 kl. 08:20

Ja, resultatet taler næsten for sig selv, men optakten sikken en. Holte var tæt på at aflyse, da de kun var 7 spillere, men ingen problemer de låner bare nogle af os, mente Jan W., men hvor mange er vi? Søndag var vi vist kun ni, da der kom et enkelt afbud, så melder Thor sig på banen, dejligt at få ”ungdommen” med op, (nu to kampe og stadig ingen mål, men masser af overblik). Men så spiller vi da på den lille kunst, men nej, så ringer Nikolaj, han vil også gerne lege med, fedt vi bliver 11, så kan de sagtens låne 2, som ville garanteres fuld spilletid, men pludselig stod der 8 og en udskifter på Holtes banehalvdel, så derfor kom superveteranerne på GRÆS, og vi var fuldtallige, 11 der bare brænder for fodbold. De 8 som startede 4-2-1 var Teining på mål, Sonny, Anders offensive wing-backs, Flemming, Morten libero og sweeper, på midten Jacob & Sune og Tommy i front. Men tænk lige en udskiftnings bænk, Thor, Nikolaj og altid den rigtig placerede Per.

Men som set før, er vi et meget langsomt startende hold, de får adskillige chancer, men er meget uskarpe, undtagen en enkelt gang, så vi kommer igen bagud med en enkelt, men er hurtigt tilbage i kampen, da Sune udligner efter flot opspil af Morten. Vi laver face off og skifter kæde, 3 friske ind, ligesom ishockey. Vi lægger pres på og efter fremragende driblinger af Nikolaj, står Per som de aftalte og prikker den sikkert ind. Men igen kommer de tilbage, sparker, ja vil nærmest sige de tyrer bolden på mål, og målmanden er igen uden chance. Men vi har spilovertaget, og nu er de møre, først scorer Sune igen og Tommy følger op, den står nu 4-2, men af uforklarlige årsager dækker målmanden meget tæt op af højre stolpe, hvilket efterlader 5-6 meter fuldstændig frit mål, Holte spilleren siger ja tak og sparker bolden direkte i mål. Det skal siges, at et par minutter efter redder målmanden den fra at blive 4-4, en klasse fodparade, hvor han smider sig til den ene side, lokker Holte spilleren til at skyde modsat, højre yderside forhindrer dem i at score.

10 minutter før tid, får Flemming en fremragende assist fra Tommy, kampen er sikret vi fører 5-3, Holte Star spiller videre, men uden Star, de er tappet for energi, så stille og roligt kommer vi igen op på anden pladsen i puljen.

Stor ros til alle 11, der bliv skiftet på kryds og tværs, men alle holdt hovedet koldt, stor ros for trænerens overblik i pausen, 4-5 heppende tilskuere der fik tunneller og masser af mål, samt lækkerier, samt dejligt med opbakning fra Finn & Olsen, deres erfaring kan nogle gange godt bruges inde på banen. Det bliver skægt eller måske ligefrem nerve-pirrende spændende, når vi på tirsdag skal spille i mod puljens sidste hold ”dyrene fra Hareskoven”, kl. 19.35 vi plejer at have nogle hyggelige opgør.