Superveteranerne. Lundtofte mod Rønneholtparken

image
20. april 2021 kl. 16:14

Om der var de 10 års forskel, eller deres ungdoms-spiller, eller deres 10 MÆND, som bare var bedre på dagen. Eller hvad man nu kan finde på af undskyldninger, ja sådan er det bare engang imellem, vi møder selvfølgelig også gode hold i super-veteran-rækken, og selvom vi ikke blev udspillet, så var de bare bedre.

I 5. og 10. minut lyner deres angriber, men i det 13 minut får vi endelig spillet os frem til en chance via Kåre, til Jacob der spiller Sune, som scorer sikkert, så 1-2 ved pausen er da ikke urimeligt, mener vi havde et skud på stolpen, vi har en rimelig chance men manglede heldet, vores langskud udefra, er desværre ikke i nærheden af målet. I 43. minut lukker de så definitivt kampen, med et træk til højre, som bliver BANKET i netmaskerne. Satans, men vi får en lille åbning, da de får en 10 minutters udvisning, for en meget voldsom takling, men desværre var de meget disiplinerede og forsvarede sig. Så 1-3 på denne dejlige solskinsdag, med opbakning fra en masse Conona-vejlederer, en dommer der ikke lavede mange fejl. Vi fik derefter ros fra træneren JW, alle ydede hvad de kunne, så Sonny, Flemming, Per, Anders, Sune, Morten, Kåre, Tommy & Jacob. Kan godt være stolte af når vi tænker på vores alder, det var kun den 3. kamp, så forhåbentlig stiller vi igen op mod Holte på hjemmebane på mandag d. 26. april kl. 19.00, måske på græs.