image
27. april 2022 kl. 16:42

Oprykning .... ja, men ikke til en bedre række, bare en ældre aldersgruppe, og nu kommer resultaterne tilbage .....!

Torveparken – Lundtofte 8-Mands plus 50 pulje 1

Så er der endelig gang i fodbolden igen, anden regulære kamp, efter succesen i sidste uge med 5-2 mod Høje Gladsaxe på hjemmebane.

De (TPS) så skræmmende stærke ud på hjemmebane i Mørkhøj, opvarmning ½ time inden kampstart. De har ens nye sponsortrøjer, en kæmpe målmand, de havde 2 udskiftere, og vi var lige nøjagtig nok, heldigvis kunne Claus udskyde sit arbejde og troppede op 15-20 minutter før kampstart, så vi startede med Torben på sidelinien.

Jan W. lagde endnu engang taktikken, ved ikke om han for nyligt har givet fruen ædelsten, for at holde ham ud i X antal år, men diamanten er skrinlagt, og vi skal nu til at lære nye begreber, Smaragd, Rubin, Safir og lign. Men overført til grønsværen 3-3-1 med kantslibning.

De så og startede lynhurtigt, var både boldsikre og løbestærke, og allerede efter 6 minutter scorer de nemt på den spinkle keeper vi har. Uuuuhhh, det bliver en lang kamp den her, men ud af det blå, sender Flemming en bold op på deres banehalvdel, opfanger Claus dribler genialt forbi og udligner til 1-1, men ganske kort tid efter spiller de en lang bold op, og med et simpelt hovedstød scorer de igen. Så er der stilstand, nok med overvægt til TPS, men takket være vores løbestærke midtbane Claus, Sune og Tommy, så klarer vi den, og selvom Per har svære betingelse, så står han i den ene side, Claus i den anden ved deres mål og Sune ”spiller” Claus totalt fri og 2-2. Der bliver holdt pause, Kåre og Sune aftaler ”bare spil mig”, hvilket giver Sune chance for at lave en del tacklinger, hele 2-3 gange bliver der virkelig sparket igennem. Sune får også en del chancer for at bringe os i front, men inden får de et tvivlsomt straffe, vi opponerer dog ikke afgørelsen, og Teining GÅR til den rigtige side, og her i anden halvleg står han bedre og bedre. TPS er i angreb, vi bakker og bakker, men pludselig fløjter dommeren, da en af deres spillere er faldet ned fra et træ? Lige bag målet. Derefter spiller vi bolden genialt op til Tommy, der scorer sikkert. Yes foran 3-2 vi forsvarer, Torben, Jacob, Flemming, Kåre ja alle dækker virkelig og løber så meget de kan. De får en udvisning virkelig dumt, men det giver Kåre chancen for at lukke og slukke, men han går mere op i, at han var blevet hægtet, end at han var alene med deres målmand. Andre får også mulighed for at lukke kampen, måske uretfærdigt, men der mangler 30 sekunder, de sparker den bare langt op i blinde, deres angriber bryst-tæmmer og i samme moment saksesparker han den smukt i kassen til 3-3 og sekunder efter bliver kampen, nok retfærdigt, fløjtet af. Teining, Flemming, Jacob, Kåre, Sune, Claus, Tommy, Per & Torben, ydede en flot flot præstation, og TUSIND tak skal der lyde til Flemming og Finn, som bakkede holdet op på fornemmeste maner.