Menu

Superveteranerne. Allerød mod Lundtoftediamanten

image
16. april 2021 kl. 13:56

Mandag d. 12/4-2021 klokken 20.00

Så skulle diamanten slibes til igen, efter et lille nederlag til et stærkt Rudersdal mandskab, og tilbagevenden efter alt dette co-vi-rak. Optakten med nye spillere, udendørs omklædning, virker deres lysanlæg, er formen vedligeholdt osv. Først stort velkommen til Nicolai og Anders, som virkelig beviste deres berettigelse, selv træneren stor-roste dem på vejen hjem i bilen. Men vi spillede virkelig en pæn omgang fodbold, med mange flotte præstationer.

Kampens forløb er som følger:  Kåre afdribler et par modspillere, eller var det her han ”stjal” bolden igen fra dem og spiller et to med Nicolai, hvorefter han scorer sikkert. Inden for de næste minutter er det igen Kåre, der spiller den op ad banen, hen til Finn, der hurtigt afleverer den videre til midten, som afleverer den videre til Sune, der uegoistisk, spiller Sonny, genialt, smukt, 5 spillere behandler bolden til UG, og vi fører 2-0. Om det så var en hjerne-blødning, eller Kåres hårde ord, ja det må stå hen i det uvisse, set fra min side, husker jeg det som at venstre-wing-back kalder på den, selv træneren råber spil bolden på tværs af banen (argh sjældent), men der var målspark og på tværs af banen sparker Hr. Teining den direkte hen til deres angriber og så står den 2-1. Hvad der så sker med Allerøds målmand, må så siges at overgå, da han tager med hænder lige uden for feltet, selvom han efter kampen bedyrer, at der var med hovedet. Meget hård dom at få rødt på, men den fremragende dommer har ingen anden mulighed, hvis han skal følge reglerne.

Vi styrer 2. halvleg, Sonny er endnu engang på pletten efter formidabel frispilning fra Anders, efter endnu en assist fra Sune scorer Tommy sikkert, hvilken sparketeknik, den mand har, og Tommy scorer også til slutresultatet 5-1 til Lundtofte på udebane. Morten var som bund-solid forstopper også i stand til både forhindre og fordele ballerne. Sonny var i dag tæt på hattrick, men i dagens anledning ville det ikke udløse en omgang, da det simpelthen var for koldt. Træneren stiller, hvis muligt med samme opstilling på mandag kl. 19 på hjemmebane, forhåbentlig på en lidt større bane, så diamanten endnu engang kan finpudses.

 

Michael Teining