Menu

Superveteraner taber knebent

image
11. juni 2019 kl. 20:23

Nederlag hjemme til Slagslunde-Ganløse på 3-5 efter en lige kamp, der først til sidst endte med sejr til udeholdet..... Flere detaljer følger, når vores udsendte er kommet tilbage til skrivemaskinen.

.................................................................

Og så detaljerne:

AFSLUTNING forår 2019 super-veteran-grand-old MEN

Finn & Henning startede på de to vigtigste pladser, sammen med ALLE os ”der er tosset med fodbold” og i dag slog vi nok tilskuerrekord, mod favoritten Slagslunde Ganløse, som ikke har tabt særlig mange kamp.

Tommy på kassen, Flemming og Sune nu som wing-backs, Morten og Kåre som sweeper og bag/for-stopper, dagens fidus-bamse (hvis han havde luft til hele kampen på banen) Artur og Claus på midten, og vores alles top-Per på top.

Vi mister bolden i de første sekunder efter, at vi har givet bolden op, to afleveringer og de hamrer på mål, men Tommy fortsætter sit fremragende målmandsspil fra sidste kamp, de har et lille overtag her i starten, men Sune opsnapper bolden et par hurtige driblinger i et rush op ad banen, Per står rigtigt, bliver spillet fri, scorer sikkert. 1-0 vi er klart med og sikken en start. Hvem mon bliver topscoren i foråret? Farligt frispark til SG overliggeren og Tommy redder os igen. Sune får en friløber fra Claus, men sikkerheden mangler, så er det Claus tur, men det bliver til hjørne, men hvad sker der, Per tager hjørne, hvem skal så score?, Vi taber bolden på midten, men Tommy redder den igen. Claus alene igennem, så nu, lav den der i ved, men desværre har de også en målmand. Her burde vi virkelig have fordoblet antallet. Så er der tumult, Claus dribler forbi dem, hvilket de Slagslunde belønner med et slag i ansigtet, og det skal man ikke. Men summa summarum, begge hold får en 5. minutters afkøling. Men spillet sættes i gang, endnu engang kommenterer de dommeren, og så blev der talt med store bogstaver, vi er i overtal, men får desværre ikke udnyttet fordelen.

2. halvleg, efter 30 sekunder bliver vi fuldtallige, men kan ikke komme til farlige chancer. De bliver lidt senere fuldtallige og nu bliver der gået til stålet, dommeren har taget sit dommertøj på og styrer det hele til UG. SG vil ikke tabe, tacklinger, råben og skrigen, det bliver skubbet og hovsa. Nu står den 1-1 Flemming, Flemming, tæt på, men vi får hjørne. Bolden havner langt ude i feltet til Kåre og han skyder, spiller, afleverer, ja ingen ved det og til alles overraskelse ryger den i mål 2-1.

2-2 og så snakker vi ikke mere om det, men en omgang til holdet kostede det vist. Vi får indkast, så et hjørne, alle ser skuddet fra Claus vistnok som at den sejler i mål, men desværre på stolpen, og de får contra og den står 2-3 kynisk men sikkert, ja sådan kan det gå, de får simpelthen for meget plads, 2-4 vi bliver spillet lidt tynde og er chanceløse, men så sker der endnu en kombination, fidus-bamsen Arturs energiske vilje, erobrer bolden, spiller Morten fri der uselvisk afleverer bolden i hovedet på Claus, der scorer sikkert 3-4 men minutterne tikker, vi satser hele butikken og kampen slutter 3-5.

Flot flot indsats, alle spillede virkelig godt i dag, men der er en grund til at Slagslunde Gørløse skal rykke op, vi tager os til takke med en 4. plads, som kunne have været en 2. plads, hvis vi havde vundet. Nå, endelig 3. halvleg, dejlig salat, lækker lasagne, hygge fra alle 14, tale fra holdlederne, med diverse kommentarer, målscorer, ja, glemte jeg at sige at man skal bliver der til det sidste, hvis man vil have alle historierne med. Nå sæsonen blev godkendt, husk at komme at træne onsdag og lørdag.