Menu

Seniorholdenes start på forårssæsonen

image Fra Hørsholm kampen.
Claus Abildgaard
12. april 2022 kl. 19:06
Vores 3 seniorhold er kommet i gang med forårssæsonen efter en hel masse træninger og træningskampe hen over vinteren. Vores 1.hold ligger næstsidst i Sjællandsserien, og vi vidste godt på forhånd, at det ville blive kampen om at undgå nedrykning. Vi startede desværre med 3 nederlag, men i de kommende runder kommer der en del kampe mod de andre hold i nedrykningsfeltet. I lørdags gjaldt det så hjemme Snekkersten, som lå 3 pladser over os. Kampen blev spillep på kunst, da græsbanen ikke var helt klar efter en uge med meget regn. 4.gang blev lykkens gang, og efter at have været bagud 0-1 længe, lykkedes det med en mand i undertal at vinde 2-1 på et debutantmål af en af de nyoprykkede U19 drenge Nikolai Balle - søn af bestyrelsesmedlem Troels. 2.senior ligger lunt midt i rækken, og det nye trænerteam Thomas og Mostafa lagde ud med 1-1 ude mod Dalby og en opstilling med mange af vores nyoprykkede U19 spillere. I weekenden var de oversiddere, da ORI måtte trække deres hold. 

Næsten det samme kan siges om 3.senior som også ligger lunt midt i rækken i serie 3, og trænerteamet Klokholm og Ulrik måtte “nøjes” med 0-0 hjemme mod FC Rudersdal i forårspremieren. Ugen efter blev det 2-2 mod Liria efter en 2-0 føring. 

Vi håber på en spændende forårssæson med masser af spillere til træning og kamp om pladserne på de 3 hold, så de 6 trænere har noget at vælge imellem uge efter uge. 

Forza Lundtofte Claus.