Menu

Senior 3 - Sejr over Brede IF i målrigt lokal-derby

image
08. oktober 2019 kl. 09:27

Denne weekend stod den på lokal derby HS3, der på udebane mødte førsteholdet fra Brede IF søndag eftermiddag. Det var dermed første møde i nyere tid imellem et tredjehold fra Lundtofte BK og førstehold fra Brede IF, som igennem de seneste år har været på en lang rutschebane tur ned igennem serierne. Kampen skulle vise sig at blive en succeshistorie for Lundtofte, der efter en solid holdindsats kunne tage alle pointene med fra ’Fortet’ i Brede der ’brændte ned’ søndag eftermiddag.

Tæt første halvleg endte uden mål
Allerede fra kampens indledning var det tydeligt hvad de to hold ville, Brede kom til kampen i en 5-3-2 opstilling og spillede i bedste Stoke City-stil med en solid defensiv og masser af lange bolde i Lundtofte-feltet. Drengene fra Ravnholm havde det svært i første halvleg, hvor spillet langs den ujævne bane var udfordrende og Brede fik lukket os godt ned. Eneste Lundern chance i første halvleg tilfaldt en Brede-forsvar der var tæt på at sende bolden i eget net bag legenden Jens Greve efter en blå-dødbold. Værterne sad generelt på første halvleg og kom frem til kampens største chancer efter retur- og dødbolde.

Klasseforskel afgjorde kampen i anden halvleg
Anden halvleg var knap nok sparket i gang, før drengene fra Ravnholm kom bedre ind i opgøret og satte sig fra start på boldbesiddelsen efter en konstruktiv peptalk fra cheftræner Ulrik. Her fik Brede deres ’egen medicin’ at smage, da Normann smed en dødbold i feltet, Piil forlængede den til holdets topscorer Malthe Terp, som dukkede op ved bagerste stolpe og gjorde det til 0-1. Få minutter efter blev vores lynhurtige kant Thierno Diallo sendt afsted i dybden, fik Brede-forsvarene til at ligne et par pensionerede forsvarsspillere inden han iskoldt udbyggede føringen til 0-2. Der kom dog kort spænding i opgøret, da Brede i overtal fik reduceret til 1-2 inden Lundtofte slog til igen og afgjorde kampen. Endnu en dødbold fra Normann blev sendt i feltet, hvor Nikolai Klokholm steg til vejrs ved bagerst stolpe og spillede Nicklas Grandjean fri foran mål også var kampen afgjort. Det hele endte dermed 1-3 til Lundtofte, der fortjent tog alle tre point i weekendens derby!

”Tuttens Lad Of Match” blev fortjent Josef Hajsen, der stod for at afvise de mange Brede indlæg og dermed neutraliserede deres chancer for at få point med fra opgøret.