Menu

Nye jakker til senior 1 og et point mere i Sjællandsserien

image Gustav, Maximillian, Andreas og Mathias Stausbøl m de nye frakker.
Claus Abildgaard
11. september 2022 kl. 21:04
1.senior har takket være vores gavmilde sponsor Intern A/S ved Niels Henrik Rasmussen fået nye træningsfrakker til lidt køligere dage, og herfra skal der lyde en stor tak til Intern A/S, som også i forvejen er sponsor på kamptøjet. 
I weekenden fik senior 1 skrabet et point mere sammen og det holder os lige akkurat over nedrykningsstregen. Dette kampreferat er sakset fra Farums facebookside: 
Farum BK 1-1 Lundtofte Boldklub  
1-0: Tobias Trampedach  
1-1: Mads Thygesen 
Selve kampen blev en chancerig affære med mange brændte chancer i begge ender - og to hold der begge kæmpede for sejren helt til det sidste. Det var derfor 22 skuffede spillere, der kastede sig i græsset, da dommerens sidste fløjt lød.  
Lundtofte startede kampen klart bedst og Farum-holdet havde meget svært ved at komme i omdrejninger. Heldigvis var Farzan Ali dog vågen og fik clearet en Lundtofte-afslutning på stregen efter et hjørnespark i kampens indledning.  
Efter et kvarters spil kom vi bedre med i opgøret og tilspillede os kampens, på det tidspunkt, største chance, da Ismail Khalil lod et indlæg gå gennem benene på sig selv, således at Øzhan Vurucu var helt fri til afslutning inde i feltet. Afslutningen ramte desværre stolpen i stedet for netmaskerne.  
I den anden ende fik Lundtofte også testet træværket efter en frisparksafslutning lidt uden for kanten af feltet.  
I slutningen af første halvleg prøvede Ismail at sende en god afslutning afsted i det lange hjørne, men Lundtofte-målmanden reddede afslutningen til hjørne og gav os dermed prøver på fint målmandsspil, som vi desværre skulle se mere af i anden halvleg.  
Farum-drengene kom nemlig meget bedre ud til anden halvleg, hvor vi var klart bedst. Der skulle endda blot gå tre minutter, før vi havde bragt os i front. Vores målmand, Martin Schøtt, greb fint et indlæg og lavede en hurtig igangsætning til vores højre wingback, Kristoffer Storm Andersen, der drev bolden flot op ad banen i hurtigt tempo. Da han nærmede sig feltet smed han et lækkert indlæg ind til bagerste stolpe, hvor Trampe stod klogt placeret - bolden blev taget ned med brystet og derefter sparket hårdt i det korte målhjørne.  
Kort efter havde vi muligheden for at bringe os foran med to, da Trampe kom alene afsted med målmanden - men i stedet for at skyde på kassen, forsøgte Trampe uselvisk at lægge bolden på tværs til Nicolai Bertelsen, der var helt fri inde foran mål, men afleveringen fik desværre lidt for meget fart, hvorfor den ellers store chance løb ud i ingenting.  
I stedet lykkedes det Lundtofte at udligne få minutter senere. En lang bold blev forlænget og lige pludselig var deres spidsangriber alene afsted mod Martin og målet. Han afsluttede flot i det lange hjørne.  
Den sidste halve time bølgede spillet frem og tilbage med chancer i begge ender, men de største tilfaldt hjemmeholdet.  
To gange blev Jakob Juul Hansen sendt alene afsted i dybden til afslutning. Første gang sneg afslutningen sig lige udenom stolpen og i anden omgang reddede keeperen flot.  
Ti minutter før tid var der i to omgange store appeller for straffespark til Farum, men dommeren vinkede afværgende, selvom det ene tilfælde, hvor Magnus Hassing blev nedlagt, lignede en klar forseelse, hvor forsvarsspilleren kom for sent med sin satsede glidende tackling i feltet.  
I kampens sidste aktion var det i stedet Lundtofte, der var ved at løbe med alle tre point, da de slog en farlig omstilling i en situation, hvor vores restforsvar efterlod sig meget at ønske. Afslutningen endte heldigvis i sidenettet og mere action blev det ikke til denne lørdag.