Menu

Lørdagstræning for voksne mænd

image
28. august 2022 kl. 15:28

Kun 13 mødte til træning lørdag. Måske det var vejrprofeternes varslede regn, som afholdt nogen fra at komme og være med – det vides ikke. Og ”ja” det regnede lidt til at begynde med, hvorefter det stilnede af – helt som forventet, og som det plejer – men det holdt kun kort tid, så kom regnen tilbage og derefter høvlede det ned den sidste time. Når vi prøvede det hurtige pasningsspil, som holdet er kendt for, så trak bolden en vandspor efter sig, så ret hurtigt gik vi over til at holde bolden i luften det meste af tiden. Hårde afleveringer i skridthøjde, afslutninger på hovedstød (ja, Torben headede smukt en følt aflevering fra Flemming i kassen), lækre tæmninger med fødderne i en højde så fibersprængningerne lå på lur. Dejligt at se, at den skarpe træning med fokus på teknik og boldomgang har givet resultater.

Ja, vi blev våde. Alt var vådt, selv de såkaldte vandtætte støvler var fyldt til anklen. Men når legen er i gang og bolden triller, så betyder lidt vand ingenting – man bliver jo kun våd en gang pr træning. Så skulle der være nogen, som blev væk pga vejret .... så gik I glip af en herlig træning, som sædvanlig. 

Der er både kamp og træning på onsdag, så der bliver brug for Jer alle. Og bare rolig, de velkendte orange trøjer er tørre igen, Olsen tog dem med i sauna efter træningen lørdag.