Menu

Jakob - årets spiller hos "Voksne mænd"

image
14. april 2024 kl. 12:58

Lørdag den 13. april holdt "De voksne mænd" afslutning (på vintersæsonen). Som sædvanligt var det med fælles spisning efter træningen, hvor Forældreforeningen stod for mad og underholdning. I år var menuen klassisk dansk mad - flæskesteg, to slags kartofler, sovs og surt - og til dessert Lisbeths citronfromage. Det faldt i rigtig god jord hos deltagerne.

Og traditionen tro var det tid til at kåre årets spiller. Som altid var der mange gode bud på kandidater, flere spillere havde gjort deres for at fedte sig ind hos juryen eller helt åbenlyst peget på sig selv. Heldigvis har vi ingen faste kriterier - det eneste, der er sikkert, er, at valget foretages at den "regerende" "Årets spiller".

Valget faldt i år på Jakob Buus Møller Andersen, som ud over at være en både vellidt, flittig og en forrygende (oftest fair) fighter også er i stand til at forbedre sig både teknisk og spillemæssigt. Jakob er et godt bevis på, at det aldrig er for sent at starte til fodbold (igen). En fortjent anerkendelse af Jakobs bidrag til holdet, som trives i bedste velgående.

/redaktionen

 

 

Luk