image Matchvinder Balle Junior
Claus Abildgaard
16. september 2023 kl. 17:22
1-4 v pausen blev vendt til 5-4.

Lørdag var der dømt lokalopgør og det er længe siden, at de 2 bedste hold fra Lundtofte og Taarbæk har mødt hinanden, og det blev en fantastisk kamp. For Lundtofte: " Fra helvede til himmel". 0-1 efter 18 sekunder, 0-2 efter  knap 5 minutter, 0-3 på et fælt kiks midtvejs i halvlegen. Så fik Thyge reduceret, men endnu en kold dukkert kort før pausefløjtet, og så var stillingen 1-4 ved pausen. Respekt for gutterne, for det hele blev vendt i 2.halvleg, og undervejs i kampen følte de fleste med blåt hjerte vel egentlig, at Lundtofte var godt med og havde masser af chancer. Kæmpe fornøjelse, at det var en rigtig Lundtofte dreng som til sidst afgjorde kampen til 5-4 med endnu et mål fra Balle Junior, som har en sublim sparketeknik. Forza Lundtofte og er du gal, hvor de 3 point lunede.