Menu

Endnu et nederlag til veteranerne

image
19. juni 2022 kl. 14:57

Så blev det endelig tid igen, dette med ikke at spille i 14 dage, det er nok ikke sundt i vores alder, så godt at træningen stadigvæk foregår om onsdagen og lørdagen, da dagsformen jo så bliver vedligeholdt. Har hørt, at der kan komme helt op til 20 personer til træningen, alle i deres bedste alder. Kan også se på Lundtoftes hjemmeside, at vi superveteranerne er oppe på 23 spiller og tror, at der er ligeså mange, som ikke spiller kampe, men kun træner, men lad os nu bare sige, vi er omkring de 40, så er det altid sjovt at sammenligne med modstanderne og i deres trup så har de 55, der spiller, godt nok på flere forskellige hold. Så det er en stærk modstander, vi skulle op imod. Men vi var igen et slagkraftigt hold bestående af: Vikartræner Hjulmand i dag klædt ud som Olsen, spillere Henning, Finn, Kåre, Jacob, Hans (hørte min øresnegl rigtigt at du på en kampdag går 36 huller på golfbanen?), Tommy, Sonny og Flemming x 2, samt mig selv.

Kampstart kl. 19.00 på den dejlige store kunstbane, de var ti, akkurat det samme som os, dommeren i sort, sådan som det altid har været. De holdt bolden i egne rækker, u-ha de ser boldstærke ud, spiller bolden sikkert rundt, men uden at komme til de store chancer. Vi aftalte inden kampen, at vi skulle spille bolden op, når vi nu engang fik den, hvilket vi bliver bedre og bedre til. Efter ti minutters spilletid, får Hans bolden og uselvisk spiller han Tommy fri, han er alene sammen med deres målmand, her svigter han aldrig, super start, vi er foran 1-0. Dette er ikke umuligt, de er sagtens til at tale med, men som så ofte før, de spiller sig igennem, og vi kan ikke holde dem fra at udligne. Vi skifter, men desværre får de et straffe, da vi kommer til at tage med hænder, og da det ikke var målmanden, så udløser det jo straffe. Dette er fjerde gang i sæsonen og for tredie gang redder målmanden den, igen i slowmotion. De har nogle skud på mål, men forsvaret får afværget, vi har også nogle chancer, men vi mangler lige det sidste. 1-1 og halvleg, Kåres pep-talk, lad os nu ikke blive for offensive, og lad os satse på at få en kontra eller to. Vi holder stand, Værløse brokker sig over, når vi tager bolden fra dem, en af deres spillere var vist ret beskidt i munden, hvis dommeren havde hørt det, så var de blevet en mand mindre. Hans må ud og trække vejret. Kampen tipper frem og tilbage, men endnu engang tyrer de på mål uden chance, og vi kommer desværre bagud 2-1.

5 minutter tilbage, Kåre rykker lidt længere frem, hvilket gør at de kommer alene igennem mod målmanden, lidt klodset får jeg lavet et lille frispark, men med det, følger det gule kort, ud resten af kampen, Finn tager kassen, og er uden chance. De fører 3-1, så vil Kåre også ud på sidelinien, egentlig bare et lille skub, men de brokker sig højlydt og vi kommer til at slutte kampen 6 mod 8, men indrømmer det klarede Lundtofte flot, og de fik ikke scoret yderligere. Nu mangler der en kamp onsdag d. 29/6-2022 Lundtofte Boldklub mod Slagslunde Ganløse IF  klokken 19.00. De er simpelthen fremragende med den opbakning der kommer fra sidelinien, kommentarerne fortsæt endelig med dem, tusind tak.

Forza Lundtofte

Teining