Endnu en vigtig sejr til senior 1 i Sjællandsserien

image Morten og Sylle jubler over det vigtige 3.mål.
Claus Abildgaard
21. oktober 2021 kl. 16:06
Med en sejr på 3-1 over Vallensbæk fik Lundtofte Boldklub nyt liv i den tunge ende af Sjællandsserien. Med sejren kom Lundtofte op på syv point og passerede dermed bundpropperne Gladsaxe-Hero og Albertslund, der har henholdsvis seks og fem point.

Den første halve time havde Vallensbæk, der var fysisk stærkere og vandt de fleste nærkampe, et lille spilovertag, men Lundtofte havde de største chancer.

Vallensbæk kom foran i det 39. minut, hvor Lundtoftes forsvar blev taget på sengen i et kontraangreb. Målmand Andreas Rosenløv forsøgte at redde situationen ved at styrte ud af sit mål og tackle en modstander, men bolden endte hos en Vallensbæk-angriber, der kunne score i et tomt mål.

Så slog Philip Hemmingsen til. Med to mål i det 41. og 42. minut vendte han kampen totalt på hovedet, og det gav Lundtofte så meget selvtillid, at de blåblusede satte sig på anden halvleg, hvor Morten Malmkvist Andersen cementerede sejren med sin scoring til 3-1 i det 64. minut.

”Efter pausen holdt vi godt fat i bolden, så jeg var ikke for alvor bange for, at det skulle gå galt”, sagde cheftræner Henrik Nielsen, der nu kan se frem til tre kampe i streg mod modstandere fra den bløde mellemvare.