Endnu en derby-sejr over Brede IF

image
08. april 2019 kl. 19:28

Græsbanerne og sæsonpræmieren på Ravnholm Road, blev åbnet med et brag af en kamp,da Brede IF gæstede Lundtoftes mandskab fra Serie 4.

Et klassisk derby, hvor tre vigtige point var på spil i kampen om oprykning og topplaceringerne for begge hold.

Tæt halvleg og brændt straffe i første halvleg.
Kampen startede i et godt spilmæssigt tempo, hvor begge hold kom til chancer, igennem hver deres spillestil. Lundtofte som vi kender dem, spillede bolden langs græsset, hvor Brede satsede på de lange bolde samt dødbolde. Strategien og kampbilledet var dermed klarlagt og kampen, lignede meget et klassisk Man City vs. Stoke opgør på spillestilen.

Lundtofte bragte sig i front efter 17’ minuttersspil, da ’Nic’ med et hårdt og velplaceret skud bragte ’Ravnene’ i front med 1-0 og passerede dermed den tidligere Lundtofte-legende, Jens Greve i Brede-målet. Derfra havde Lundtofte-holdet godt styr på begivenhederne og havde alle muligheder for at lukke kampen lige før pausen, men desværre brændte ’Nic’ straffesparket, og dermed gik de to hold til pause med stillingen 1-0 til Lundtofte.

Lundtofte kørte sikkert de tre point hjem i anden halvleg
Anden halvleg var knap nok startet, før Brede begyndte at vise svaghedstegn. Konditionen begyndte at blive presset, hvilket kunne ses på de utallige eftertacklinger der blev sat ind. Derfor fik Brede-holdet to gule kort i løbet af halvlegen, hvilket ’Ravnene’ udnyttede og spillede bolden rundt i egne rækker. Der var flere store chancer for Lundtofte til at udbygge føringen, men resultatet holdt hjem, og dermed kunne vi gå fra opgøret, med en fortjent 1-0 sejr i lokalderbyet!