Menu

En rigtig sejr og tilbage i top 3

image
03. september 2019 kl. 21:30

Top 3 jubiiii

Lundtofte mod Bytoften, som skrevet sidst, hvor vi bad om opbakning til dagens kamp, må vi jo sige, at nogle fans er mere trofaste end andre, dette skal I have tusind TAK for.

Jeg ankom til stadion 17.30, alt var i skønneste orden, nød solens stråler ude på anlægget, rigtig god cafe latté, vi var 10 spillere sidst da jeg kiggede på holdets side, men siden var der et vigtig afbud fra Sune, som jo er en af stam/løbe og kropsstærk spiller og ikke mindst en vigstig spiller for Kåre, som jo tit har afleveret bolden til sin bror. Så ringede Olsens telefon, Jan W. (a la Åge Haireide stil) var netop landet i lufthavnen, efter diverse pubs besøg og indtagelse af Guinness i Irland, så kunne chef-træneren, ikke nå kampstart.

Så kom Flemming til sin første kamp i efteråret, med besked om, at han klædte om, men havde fået et par trykket ribben til træning i lørdags, så han skulle nok ikke spille så meget, da hver gang han trak vejret, så gjorde det lidt naller, heldigvis var vi ti der klædte om, jeg fik lov til at tage kassen, Henning & Morten i hver sin side, Kåre sweeper/forstopper altså 3 i forsvaret, så på en lige linie Finn, Tommy & Flemming, med den altid super skarpe, knald hamrende kropstærke spirre-vip Per i front. Olsen & Sonny startede på side linjen, med besked om, at de selv skulle skifte sig ind efter 10 minutter, eller skulle anføreren styre det, måske målmanden, se det var en svær beslutning, men indskiftningerne skete helt automatisk, om det var pga. luftmangel, eller andet?

Kampens første detalje, Kåre erobrer endnu engang bolden, ser Flemming i front, hurtigt venstre træk og bolden ligger sikkert inde i kassen.1-0 Stærk start af Lunderen, de får en mand smidt ud senere og vi styrer sådan set kampen, mindes ikke at de havde så mange afslutninger i første halvleg. Sonny & Olsen kommer ind og har begge chancer, vi mangler lige den sidste sikre aflevering efterfulgt af skud, Tommy bliver tråd på og lader sig udskifte de sidste par minutter, flot kæmpet, det ligner altså en sikker hjemmesejr.

Pause, pep-talk, vand og nu skal vi bare kører denne sejr sikkert i garagen. Men hvad sker der. Vi overlader hele spillet til Bytoften, med nogle få undtagelser, som Finn finten, han snører 2-3 modstandere, men mangler lige det sidste. Ikke fordi de er målfarlige, men pludselig spiller de os tyndt, afleverer ud i venstre side, lægger den ind over, vi ser passivt til og de får nigget den ind i målet. 1-1. Ja, min, Morten eller Hennings opdækningsfejl, ja, de havde virkelig momentum, at vi så siger, at de er total ufarlige, samt nedlægger og laver skulderskub, så de blev helt tændte. Sonny får lavet nogle stærke rush op ad banen i højre side, får bolden, afdribler modstanderen og smækker den indover til 1 meter og 60 manden der kun lige får snittet med hårgrænsen, ja, Per kropsstærk og langhåret bliver du nok aldrig. Ti-Hi. Der mangler fem minutter Kåre vil have denne sejr, hugger på mål, de redder, senere Kåre afdribler, spiller Flemming der hakker den ind. 2-1 STÆRKT, Flemming & Kåre hvilken duo, dagens heroes, men det skal siges at alle virkelig bød ind i dag, flot arbejde af alle.

FORZA Lundtofte

Teining

Luk