Menu

Corona-fri, Livestream, Livs kamp & en masse gæs

image
09. september 2020 kl. 13:39

Endelig kunne vi samle et velorganiseret hold igen, fri for at vente på Corona-svar, med en masse tilskuere på lægterne, nogle livestreamede ligefrem kampen, hvor ikke mindst målene ville være dejlige, hvis vi kunne gense dem. Men Ishøj som fører eller hedder det, førte gruppen, startede op med at se meget unge ud, vi spillede på en minimal lille bane, vi havde kun en udskifter, de havde hele 3 og Henning stillede op, selvom tåen var brækket.

Træner var som altid Jan W. og under hans kommando stillede undertegnede, 2 x Flemming, brødrene Sune & Kåre, Torben, Henning, Per & Sonny op, mener det var 4-2-1, vores egen lille diamant-opstilling. Ishøj havde bolden mest i starten, men som altid får vi spillet os til en del chancer, mener Flemming SP, havde et okey hovedstød, Per en alene chance mod målmanden, hvis vi andre bare havde holdt kæft og ikke råbt, ”spil Sune”, hvilket gjorde Per helt befippet og spillede bolden videre i stedet for at banke på mål. Mener ikke de havde alverdens chancer, men i det 15 minut, sparker Kåre bolden næste op i deres felt, perfekt til Sune, der banker den sikkert ind til 1-0 til os. Har måske et par redninger, men ikke noget at prale af.

Pausen bekommer os helt perfekt, bliver enige om ikke at angribe dem højt oppe på banen, eller gjorde vi? Nå, anden halvleg forløber sådan set rimelig under kontrol, med at vi får endnu en chance i 37. minut, Flemming tager bolden, får skældud af Sune over at han ødelægger skudmuligheden, som Flemming laver en lille genial spilning forbi 2 modstandere, og Sune banker bolden i mål, nu med ”Tusind tak for lækker sukkerball” til Flemming, vi fører 2-0. Desværre mister vi overblikket en smule, de scorer i 39. minut, efter en del chancer, hovedstød nær den ene stolpe, og jeg når kun at reagere sporadisk. Ishøj – Lundtofte 1-2 vores målspark bliver sparket langt op på banen af Kåre, og vi får den direkte i hovedet igen. De får frispark lige uden for feltet, de spiller og spiller den rundt, men heldigvis er der fodparader og Flemming M. og Kåre får forhindret en masse. Vi er godt nok under max. pres, men Kåre spiller Sonny fri, i det 59. minut, Sonny holder bolden tæt til kroppen, finter først den en, så den anden modstander væk, bruger sin egne krop og behøver jeg skrive SCORER til 1-3, virkelig et af de mål som redder os, smukt, genialt og lige efter bogens abc. Vi er højrøstet efter sådan en detalje, kampen bliver fløjtet af og stor ros for en helt igennem flot holdindsats. Desværre måtte Per skiftes ud de sidste minutter, da der var gået en fiber oppe i lysken, man han har heldigvis en privat sundheds/helbredssikring, vi håber ikke det er alvorligt. Målmandens præstation blev kritiseret lidt internt, over at han ikke tog med hænder ved deres mål, men da modstanderne gik forbi, spurgte de om det var mit livs kamp, og udover alle de gæs, der fløj ind over banen, ja så var det endnu engang en dejlig oplevelse.