Menu

Fodboldskolen sluttede vådt.

image
08. juli 2024 kl. 09:37

En rekordstor fodboldskole med 127 deltagere og 16 trænere er overstået. På trænersiden var trænererfaringen større end nogensinde før, hvilket alle grupperne nød godt af. Som altid er der små sammenstød mellem deltagerne, især blandt de yngste og sidst på dagen/ugen. Det stiller store krav til trænerne på de yngste årgange, når deltagernes fokus bliver mindre og trætheden større. Og ofte står man som træner med et svært valg - skal man prøve at "lokke" de trætte til at deltage og risikere gruppens fokus, eller skal man bede de mest trætte og ufokuserede spillere om at tage en pause på sidelinje? Jeg synes, at det i år lykkedes trænerne at finde en god balance, selv om nogle af grupperne var meget svære. På de ældste årgange var der mere fokus på det fodboldmæssige med en opdeling i grupper, der i stor udstrækning afspejlede deltagernes fodboldmæssige kunnen. Dette blev godt modtaget af spillerne. En kæmpe tak til årets trænerteam for den store indsats og høje kvalitet - som sagt under evalueringen, så nåede vi i top-to på alletiders rangliste over fodboldskoler i Lundtofte.

Fredag sluttede traditionen tro med en stor turnering med blandede hold - en god måde at skabe nogle relationer på tværs af årgangene. Og herligt, når man hører en dreng på 14 rose en 5-6 år yngre holdkammerat for en god aktion. 

Og vejret? Tjah .... Nogle år brager solen ned i 5 dage, mens vi holder fodboldskole. Det gjorde den ikke i år, men i det store og hele var vejret godt til fodbold i 6 timer om dagen. En byge torsdag, hvor alle blev våde og en tordenbyge fredag - begge overstået på ½ time. Det var billigt sluppet.

Igen i år stod Daglig Brugsen i Ørholm for frisk og lækker frugt - tak! Ingen fodboldskole uden vores uforlignelige Forældreforening. Det er simpelthen uvurderligt, hvad det betyder for stemningen omkring fodboldskolen, når der er åbent i cafeen, promfritgryden syder, toasteren gløder og duften af mad til trænerne fylder lokalerne. Og altid et smil og godt humør hos både de faste folk i cafeen og deres til lejligheden indkaldte hjælpere.

Også hallens personale fortjener stor ros. Hver morgen kom vi til et anlæg, der bare stod klar til at modtage spillere og trænere - det er virkelig noget, vi påskønner.

 

God sommer til alle

Luk