Menu

Formanden har ordet - juni

image
22. juni 2023 kl. 16:32

Kære medlemmer, trænere, ledere, frivillige på alle niveauer i Lundtofte Boldklub. 

Sommerferien står for døren, og det må være på tide med en lille hilsen fra formanden/bestyrelsen. Denne gang vil jeg gerne starte med en virkelig god nyhed. Vi er i fuld gang med at ansøge om at blive officiel “DBU-børneklub”, og det skal I nok komme til at høre meget mere om. Vi er i fuld gang med at formulere en officiel børnepolitik, som så skal godkendes af DBU, og I får naturligvis mulighed for at komme med input. Vi har holdt et formøde med en af DBUs børneudviklingskonsulenter, og han var meget positiv, og vi gør i forvejen en hel masse af det, som kræves for at blive “DBU-børneklub”. I dette forår har vi på 3 af vores børneårgange haft tilkøbt konsulentbistand fra Lyngby Boldklub, og det har været en rigtig fin ordning og en stor inspiration for de involverede trænere. 

Nu går vi skridtet videre og fra 1.august har vi ansat Thomas Holst Vester som børneudviklingstræner i Lundtofte Boldklub. Formålet med dette er ganske enkelt at lave så god børnetræning som muligt i Lundtofte, og at Thomas kommer rundt til de forskellige børneårgange og giver sparring på træningen i årgangenes egen træningstid. Thomas skal nok informere meget mere om dette. Vi er virkelig glade for denne ordning, og ser frem til endnu flere dygtige spillere i Lundtofte. 

 

Apropos børnetræning så har vi de sidste uger afviklet 2 ud af 3 fodboldskoler. En for kræftramte børn, hvor Forældreforeningen sørger for super forplejning til børnene og deres familier. Nummer 2 var minifodboldskolen i sidste weekend under ledelse af netop Thomas og Lasse Niemann og 4 af vores ungseniorer – stor succes. Og i den første uge af sommerferien afvikler Anker for Gud ved hvilken gang den ugelange fodboldskole med rekorddeltagelse – 117 spillere! Her er det glædeligt med en hel del nye unge trænere - især fra det U19 hold, som vi internt kalder “H.C.Ørsted drengene”. Alle 3 skoler afvikles i samarbejde med DGI. 

Tefke har endnu en gang startet en ny årgang op - denne gang de små pus fra 2018 – kig selv forbi fredage eftermiddage og nyd dem – de er sjove! Flere årgange har været på ture, og 2010erne nåede SM finalen, hvor det i søndags desværre blev til et knebent nederlag 2-1 til Herlufsholm. Noget af alt dette kan blandt andet lade sig gøre takket være endnu en fantastisk støttebevilling fra Forældreforeningen på hele 100.000 kroner, og derudover er der også kommet en skilling ind takket være vores arbejde på Den Grønne Halvmarathon og senere på sommeren, hvor Per Baunsgaard har styr på tropperne på Musik i Lejet. Derudover er vi heldige, at vi har så mange sponsorer forskellige steder i klubben, og senest har årgang 2015 eksempelvis fået nyt tøj takket være firmaet “Min Klasse” og tak for det. Kontakt os endelig, hvis du har lyst til at hjælpe med nyt tøj, bolde eller lignende. 

Ellers er tiden i bestyrelsen gået med at lægge planer for det nye boldrum, med nye nøglesystemer, med at håndtere udfordringerne med den lukkede låge, med at fordele baner til kamp og træning og meget andet godt. 

Det andet blå hold i byen klarede jo mirakuløst skærene i Superligaen, hvilket jo er fedt for os alle, og vi har haft mange børn på stadion fra Lundtofte og de har haft gode oplevelser enten som bolddrenge eller indløbsmaskotter. Derudover har jeg sendt hundredvis af fribilletter ud til jer alle, og vi er i gang med at afklare om denne ordning fortsætter, og det forventer vi bestemt, at den gør, og så er det ellers “Alle stadion til en spændende sæsonpremiere lørdag d.22 juli, hvor de forsvarende mestre fra FCK kommer på besøg. 

I seniorafdelingen måtte klubbens bedste hold desværre sige farvel til Sjællandsserien, og næste år hedder den så serie 1, og dermed har vi 3 hold i hhv serie 1-3-5, og vores 3.hold er blevet et meget solidt hold med mange nye spillere, som har det fantastisk under ledelse af Kim Rasmussen og Steen Clausen. 

Der var og er mange andre ting, som jeg kunne nævne, men jeg holder her og ønsker jer alle en god sommer. Husk, at I er altid velkomne til at kontakte en af os fra bestyrelsen med forslag, ros eller ris, og I er også meget velkomne til at sende små historier med et foto til vores hjemmeside.  

Forza Lundtofte 

På bestyrelsens vegne 

Claus. 

 

 

Luk