Menu

LUNDTough Ladies træner og fester

image
08. marts 2022 kl. 08:36

Fodbold er en fest!

Efter mere end et halvt års festtørke var det lørdag d. 26. feb. endelig tid til damernes julefrokost. Den blev holdt på årets første forårsdag. Bagude lå mørke, kolde, regnvåde, sludfyldte, corona-tunge træningsaftener. Forude en hel solbeskinnet dag i fodboldens dobbelte-tegn: Det smukke spil på grønsværen fulgt op af det lige så smukke efterspil i baren.

Festudvalget havde fremtryllet vip-gæstetræneren Loui fra FCM, der havde forberedt 1½ times træning, der udfordrede vores hjerne-fod-transmission, reaktionsevne og multitasking-kapacitet – hun var meget overbærende: i ingen af disciplinerne scorede vi ret højt. Hun blev hængende for at se os spille kamp og forlod os fuld af lovord ift. vores … iver. Tusind tak til Loui – det var gode øvelser og ikke din skyld, at de ikke helt blev gennemført, som de var tænkt.

Efter en enkelt øl var det hjem i bad. Og så kl. 18 ringede festklokken ind. Efter forretten slog holdets quizzz-dronning på glasset og fortalte om sin nyeste opfindelse: Fodbold-sladder-bingo, som hun havde fået hjælp til af vores stikker-partnere/-venner. Det foregår således: Man trækker et nummer, til nummeret hører en historie – som quizzzdronningen har modtaget i det gedulgte fra helt uvederhæftig kant, som så bliver læst op – og man skal så gætte, hvem historien tilhører. Det var morsomt – ingen fik banko, og ingen historier tåler offentliggørelse. Men blot for at give en lille fornemmelse af omfanget af lækagen: én har nulret hundens testikler i ”terapeutisk” øjemed, én kører konsekvent +50% for stærkt, én har været bartender i Østtyskland i ly af et ”studieophold” – og så er der ellers lukket for yderligere afsløringer fra det vi nu kalder the Piñata Papers.

Efter dette meget rørende indslag, måtte vi have en lille skarp – og en hovedret og en dessert – og en lille skarp mere, før vi endelig kom til drinks, bob og beer pong.

Aftenens Konklusioner: der er stadig meget vi ikke ved; vi ved dog, hvem vi ikke kan stole på; hævnen er altid sød; Loui er altid velkommen – og vi kan stille med Lundtoftes bedste festudvalg til hver en tid.

Tak for en god aften!