Menu

Formanden har ordet - december

image
29. december 2022 kl. 10:50

Kære alle i Lundtofte Boldklub. 

Med denne lille december hilsen sendes I alle ønsket om et Godt Nytår, og så ses vi forhåbentlig en hel masse i Lundtofte Boldklub i 2023. 

Det har været skønt med et coronafrit fodboldår, og der er også mange ting at kigge tilbage på med glæde i 2022. Der har også været mange udfordringer, og den største af dem alle er, at vi fortsat får mange klager over støj fra vores anlæg. I fodboldklubben fastholder vi, at gør alt, hvad vi kan for at få tingene til at glide, men vi kan ikke spille fodbold uden, at det kan høres, og derudover er det væsentlig at fastslå, at vi er mange brugere af banerne i Lundtofte. Vi håber, at der kan landes nogle fornuftige aftaler, så vi fortsat kan spille fodbold i Lundtofte året rundt. 

Vi satser også meget stærkt på at der om et par måneder står et nyt boldrum klar til brug, og straks derefter vil vi gå i gang med at renovere det gamle boldrum, så vi forhåbentlig kan få lidt bedre pladsforhold alle sammen. 

Ellers må vi bare sige, at vi i bestyrelsen er ret imponerede over aktivitetsniveauet i klubben lige fra Forældreforeningens meget vellykkede Julebanko til C-licenstræner kurser og videre til mange træningstimer på banerne også i denne kolde vintertid. Vi har haft hold til Øens Cup på Fyn, og vi har virkelig mange hold der spiller med i vinterturneringen. 

Vores motionsafdeling vokser fortsat, og siden sidste skriv fra mig, har vi fået et nyt U19 hold fra HC Ørsted Gymnasium, og vi har fået en del tidligere ungdomsspillere retur på et lukket blandet U17/U19 hold. Vores oldboyshold bestående af spillere fra “De evige talenter” blev sjællandsmestre inde på selveste “Right to dream Park” i Farum, og vores relativt nye 40+ hold er stærkt kørende. 

I 2023 er der allerede booket 2 sommerfodboldskoler i samarbejde med DGI, og vi har fortsat 3 seniorhold med i turneringen. 

Samarbejdet med Lyngby Boldklub er meget fint, og vi har stor glæde af billetordningen til Superligakampene, og derfor håber vi også, at jer der læser dette, måske også vil give en hånd med en gang eller 2 i 2023, hvis Lyngby har brug for hjælp på stadion. Lyngby kommer til at træne i Lundtofte om formiddagen på kunstgræsbanen, og de spiller træningskamp både 7.januar og 14.januar i Lundtofte mod hhv Hvidovre og Fremad Amager – begge dage kl.13 

Med disse ord på bestyrelsens vegne 

Godt Nytår og forza Lundtofte. 

Claus. 

Luk