Menu

Formanden har ordet - november

image
10. november 2021 kl. 08:32

Kære alle i og omkring Lundtofte Boldklub. 

Så blev efterårssæsonen spillet færdig, og heldigvis sluttede klubbens bedste hold i Sjællandsserien med at skrabe en del point sammen efter en svær start, og der er nu håb om, at holdet kan undgå nedrykning, når der atter skal spilles om point til marts 2022. 

I søndags fik vi afviklet årets ungdomsafslutning, og endnu en gang var vi heldige med vejret, og vores beslutning om at afvikle dagen udendørs i stedet for inde i Lundtoftehallen, ligner en beslutning der er kommet for at blive, da børnene får meget mere spilletid ude fremfor inde. 

Traditionen tro fik vi kåret årets ungdomstrænere, og denne gang blev det Rasmus Lassesen og Thomas Kristjansson, som begge fortjent fik et gavekort af Forældreforeningen - se mere her www.lundtofte-boldklub.dk/nyheder/ungdoms-nyt/aarets-ungdomstraenere-2021/ . Årets ungdomsspiller bliver kåret lidt senere på året - mere om det på hjemmesiden. Frans Jensen mindepokal har vi sat lidt på standby pga corona situationen, men den vender vi frygteligt tilbage med i 2022. 

Endnu en gang tak til vores fantastiske Forældreforening, som sørgede for en dejlig dag for alle i kantinen, og velkommen til 2 “nye” nøglepersoner i Forældreforeningen, hvor den nye formand er Peter Skjold, og den nye kasserer er Lisbeth Wassmann. Vi glæder os til samarbejdet mellem bestyrelserne i de 2 selvstændige foreninger. 

Vores baner står knivskarpt, og især “Ny bane” er helt fantastisk og har fået masser af ros fra modstanderne, som har spillet på banen. Banen i Hullet er blevet forlænget, så den opfylder kravene fra DBU, og kunstgræsbanerne er bare en gevinst for klubben. Når alt dette er sagt, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle naboer, som er lige glade for den øgede aktivitet på banerne, men i den sammenhæng henviser vi til Lyngby Taarbæk Kommune, da vi er brugere på et kommunalt idrætsanlæg, og vi bestemmer ikke over måden at bruge banerne på. Banerne bruges også af Brede IF, Virum og Lyngby Boldklub + andre grupper af udøvere. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at bevare et godt forhold til naboerne, og jeg opfordrer alle til at tage så meget hensyn som muligt både med parkering af cykler og især biler, og når der skal hentes vildfarne bolde. 

En anden udfordring er vores boldrum, hvor pladsen er begrænset, og det problem er endnu større nu, hvor vores ekstra rum er revet ned. Vi er i dialog med kommunen om løsninger, men foreløbig har vi indkøbt 3 “hyndekasser”, som bliver samlet hurtigst muligt. 2010 årgangen har fået den første, og den er de glade for. Vi arbejder også på at forny skabene i mellemgangen, og jeg vil også gerne understrege, at tankerne om den lille tribune ved den lækre græsbane bestemt ikke er glemt, MEN det er en kompliceret proces, og der skal også her tages hensyn til naboerne, og derfor er en ståltribune ikke lige sagen, så vi skal tænke os rigtigt godt om - også i forhold til byggetilladelser, vedligeholdelse med mere. Jeg tør ikke komme med et bud på, om det bliver til noget og heller ikke en tidshorisont, men vi gør vores bedste hurtigst muligt. 

Som altid er der opture og nedture i en fodboldklub som vores. Det er til tider svært at holde på dygtige spillere, som gerne vil prøve noget andet. Det går i øjeblikket ud over vores U14 hold, som desværre har mistet en stribe dygtige spillere, og det er sgu (undskyld sproget) surt, når der er lagt så mange kræfter i denne årgang fra trænere, ledere og bestyrelse, men sådan er gamet indimellem. Til gengæld har vores U16 hold fået 5-6 spillere retur fra andre klubber, og det ser fint ud på den årgang med mange spillere. Vi har valgt at rykke hele U19 holdet op i seniorafdelingen sammen med deres 2 trænere Thomas og Mostafa. Denne årgang har også her i efteråret haft glæde af Kim Aabech som gæstetræner, og det har bare været en fin oplevelse for alle. 

Tak til Lyngby Boldklub for samarbejdet og den fine billetordning, som mange medlemmer har glæde af til kampene i Nordic Bet Ligaen, og vi håber selvfølgelig alle, at det bliver til Superligabold igen inden længe. 

Ellers er det værd at nævne, at der er kommet nyt fint skilt op v indgangen til cafeen, at motionsafdelingen har det fremragende, og det gælder både De Voksne Mænd, De Evige Talenter og Lundtough Ladies - vi har indledt et samarbejde med Motivo, og det har betydet at flere spillere er kommet til. Vi krydser fingre for, at Covid-19 ikke kommer til at påvirke livet for meget i klubben, men vi har allerede haft en del smittetilfælde på flere årgange, og også herfra igen en opfordring til at passe godt på hinanden med alle de regler, som vi kender til hudløshed. 

Fra alle os i bestyrelsen tak til alle jer, som hver uge yder en indsats for, at vores fodboldklub kører godt og solidt rundt, og i den forbindelse en særlig tak til de trænere/ledere, som er stoppet i løbet af 2021. 

Snart er det tid til forhåbentlig igen at kunne arbejde med visioner, og vi vil meget gerne have sat gang i mere konsulentbistand til vores børnetrænere, men heldigvis har vi en del trænere, som er i gang med diverse former for træneruddannelse. 

Og til sidst og som altid: Har du gode ideer, ros eller ris eller andet, så kontakt endelig en af os fra bestyrelsen, så skal vi gøre vores allerbedste for Lundtofte Boldklub. 

Forza Lundtofte 

Claus.