Menu

Kim Wassmann modtager Frans Jensens mindepokal

image
14. april 2020 kl. 13:48

I Lundtofte Boldklub har vi en god tradition om 1 gang årligt at uddele vores lederpokal – den såkaldte “Frans Jensens Mindepokal”. I kan læse mere om pokalen på dette link fra vores hjemmeside https://www.lundtofte-boldklub.dk/om-klubben/frans-jensens-mindepokal/

Allerede i februar inden verden blev ramt af coronavirus, havde vi i bestyrelsen besluttet, at pokalen for 2019 skulle gå til Kim Wassmann. Det var vores plan at overraske Kim til en søndagstræning med alle drengene i Copa Jordi gruppen, inden de skulle rejse til Barcelona. Ingen af delene blev desværre til noget, og derfor besluttede vi så i sidste uge, at vi foreløbig vil overrække den i den virtuelle verden, og derfor ringede jeg tidligere i dag til Kim og fortalte om vores beslutning. 

Beslutningen er begrundet af mange forskellige initiativer fra Kims side. Først og fremmest må det siges, at Kim sammen med alle de andre aktive voksne på årgang 2010 udgør en meget meget solid og dygtig træner/leder gruppe, som har et meget højt aktivitetsniveau med både kvalitet og kvantitet. 

Men derudover kan man bare ikke undgå at blive imponeret over den grundighed, som Kim altid udviser, når noget sættes i gang, og der er særligt 2 ting, som vi i bestyrelsen har været meget imponerede over. Den ene er, at Kim med stædighed og grundighed for et par år siden fik iværksat at samle mange af klubbens trænere i DBUs C-træner licens forløb. Det er forsøgt tidligere uden det store held, men Kim fik det til at ske, og udover Kims ihærdighed, skyldes det så helt sikkert også, at vi øjeblikket er så heldige i klubben, at vi har mange forældretrænere, som er engagerede udover det sædvanlige og tak for det. 

Kronen på værket har så senest været en gigantisk indsats fra Kims (og andres) side for at stable den fælles tur til Copa Jordi i Barcelona på benene. Der ligger mange timers arbejde bagved dette, og nu ligger der desværre endnu flere timers arbejde i aflysningen af turen med hele økonomidelen omkring stævnegebyr, flybilletter og meget andet, men Kim knokler på og et forsigtig håb er, at Kim står i spidsen for planlægningen i forhold til en ny tur i Påsken 2021 – selvom intet er afgjort endnu. 

Alt dette gøres med et KÆMPE højt og professionelt informationsniveau til gavn for alle i klubben. 

Læg dertil så Kims mange timer på træningsbanen og Kims tilgang til livet i Lundtofte Boldklub, hvor han altid har tid til en snak om alt muligt. 

Det er derfor så velfortjent, at vi på et eller andet tidspunkt kan overrække Kim pokalen, som lige nu befinder sig hos en gravør, og derefter vil vi så gerne invitere Kim og familien en tur i loungen med spisning og hygge til en Superligakamp på Lyngby Stadion, men det bliver vist tidligst til september. 

Tillykke til Kim, og til sidst bare en glædelig tanke fra formanden – vi har så mange kandidater til denne pokal i årene der kommer - det var en svær beslutning, og vi kan kun vente med længsel på, at vi atter kan mødes i Lundtofte Boldklub. 

På bestyrelsens vegne 

Claus