Menu

Formanden har ordet - juli

image
04. juli 2020 kl. 15:40

Sommerferien står for døren, men heldigvis nåede vi at få sat gang i Lundtofte Boldklub for alvor ovenpå nogle meget stille måneder, og vi kender jo alle sammen årsagen. Tak til alle som stillede op i de gule trøjer som coronavejledere og fik tingene til at spille. Træningen kom i gang med særlige regler, som heldigvis blev nemmere og nemmere at håndtere hen ad vejen trods de mange ændringer undervejs. 

 

Mange af vores hold deltog i den hurtigt arrangerede sommerturnering, og de hold fik spillet 3 kampe hver, imens andre selv arrangerede træningskampe. Vores 1.hold fik 2 kampe i pokalturneringen, inden det desværre blev til exit efter en dramatisk straffesparkskonkurrence mod lokalrivalerne fra Virum på en herlig sommeraften med mange tilskuere. 

 

Den største glæde for mig som formand var dog, at det lykkedes os at gennemføre begge vores fodboldskoler i samarbejde med DGI. Skolerne blev en stor succes under ledelse af henholdsvis Thomas Holst Vester på Miniskolen med knap 50 børn, og med Anker som leder af den store ugelange fodboldskole med i underkanten af 100 børn. Begge skoler blev særdeles vellykkede trods mange coronaregler, og til begge skoler var det så fedt at se en masse af vores egne spillere fra U19 og seniorafdelingen gøre et fremragende stykke pædagogisk og fodboldmæssigt trænerarbejde til gavn for de mange børn, ligesom der igen er grund til at takke de gæve folk fra Forældreforeningen, som sørgede for service til drengene og lækker mad til trænerne hver eneste dag. 

 

I den kommende uge går arbejdet i gang med kunstgræsbanen i Lundtofte, og det bliver en spændende proces, som forhåbentlig er færdig lige omkring efterårsferien. Anlægget kommer til at koste omkring 7 millioner, og det er en fantastisk bevilling fra kommunens side, som vi skal være meget taknemmelige for. Der er grund til på forhånd at takke Lyngby Taarbæk kommune, Kultur – og fritidsudvalget og vores egen næstformand/kommunalbestyrelsesmedlem John Tefke for et stort stykke arbejde med at få dette til at lykkes. 

 

De kommende måneder bliver lidt besværlige, da vi jo så kun har 2 baner + det løse til at afvikle træningen og kampe, og derfor vil vi virkelige henstille til, at alle er fleksible i forhold til at få det hele til at glide, men også gøre det klart, at vi bliver nød til at styre det hele med hård hånd. Anker laver træningsplanerne, som skal følges og Morten O laver kampplanerne, som skal følges, og vi bliver nød til fra bestyrelsens side at redigere kampprogrammet, så tingene kan lade sig gøre, da vi jo eksempelvis max kan have 2 x 11-mands kampe samtidig. Logistikken skal også gå op i forhold til omklædningsrum, hvor vi som udgangspunkt kan disponere over 4 omklædningsrum. Lundtoftehallen forventes åbnet igen til august, og så bruges de 2 omklædningsrum i hallen til andre sportsgrene. Det kan heller ikke udelukkes, at enkelte kampe rykkes til banen i Brede. 

 

Når kunstgræsanlægget er færdigt, renoveres Ny Bane for et ret stort beløb, så den forhåbentlig er klar omkring maj 2021 til at bruges igen, og vi er i gang med at undersøge om vi kan få plads til nogle tilskuerpladser langs med banen, men det hører I mere om senere. 

 

Med fælles hjælp skal vi nok få det hele til at spille, og så er det ellers bare om at krydse fingre for, at den positive udvikling i forhold til Covid-19 fortsætter i Danmark, så vi forhåbentlig kan få spillet en masse fodbold i efterårssæsonen under tæt på normale forhold. 

 

Rigtig god sommer til jer. 

Forza Lundtofte 

Claus.