Menu

Udvidelse af Lundtoftehallen.

image
01. april 2019 kl. 06:14

I al snakken om anlæggelse af en kunstbane i Lundtofte har vi overset en vigtig nyhed for alle brugere af Lundtoftehallen. En såkaldt ”diverse-post” på budgettet for Idrætsområde Nord dækker over en tiltrængt og spændende udvidelse af Lundtoftehallen og ikke mindst omklædningsfaciliteterne.

Det er planen, at Lundtoftehallen skal udvides i vestlig retning, dvs på området med de små træningsbaner for enden af hallen. Der skal bygges et møderum til erstatning for det, der blev inddraget ved den seneste ombygning, og så skal der laves 4 nye omklædningsrum. Både møderum (taktikrum) og omklædningsrum etableres i niveau med det nuværende halgulv, dvs nedgravet i forhold til terræn og med en spillertunnel og trappe direkte op til opvisningsbanen. Ved at sænke tilbygningen ca 2 meter bliver der desuden mulighed for at etablere en overdækket tilskuerplatform med plads til 75-100 tilskuere oven på taget af den nye tilbygning.

Det har længe været et stort ønske at få forbedret omklædningsfaciliteterne, da vi på de store kampdage har oplevet, at flere hold har måttet dele omklædningsrum til stor utilfredshed for både ude- og hjemmeholdene. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi mister to 5-mands baner, men bestyrelsen er enig med idrætsområdets ledelse i, at fordelene opvejer ulemperne. Førsteholdets træner ”Mini” har forespurgt på muligheden for at få bygget sauna og massagerum som en del af hjemmeholdets omklædningsrum, hvilket bestyrelsen har lovet at bringe videre som et stort ønske fra klubben og med et tilsagn til kommunen om, at vi – om nødvendigt – selv betaler for saunafaciliteterne. Vi håber, at ombygningen står klar og kan indvies sammen med kunstbanen.