Menu

Formanden har ordet - december 2019

image
02. december 2019 kl. 15:47

På fodboldbanen går det altid op og ned med resultaterne, og det gør det også med arbejdet i bestyrelsen, men heldigvis går det allermest opad i øjeblikket. Dog havde vi ikke set det komme, at 6-dags løbet 2020 blev aflyst med kort varsel, og dermed mistede vi muligheden for en god indtægt til klubben og gode dage, hvor mange Lundtofte folk har lært hinanden bedre at kende. Heldigvis har vi allerede fået nye muligheder for spændende arrangementer, og en privat sponsor har allerede tilbudt økonomisk støtte i det nye år som kompensation for de manglende indtægter fra 6-dags løbet, og det er bare så fantastisk med de mange mennesker, som støtter Lundtofte Boldklub. Få dage efter aflysningen blev det så meddelt, at løbet fra 2021 afvikles i Royal Arena, men om det bliver med os som hjælpere, ved vi ikke noget om i skrivende stund – vi regner dog ikke med noget. 

En anden aflysning er det traditionelle Julebanko, som jo desværre ikke kan afvikles, da Lundtoftehallen stadigvæk er lukket. I den situation har vores fantastiske Forældreforening mødt stor opbakning, og mange af de faste støtter har allerede indbetalt sponsorater til Forældreforeningen, og senest har vi via vores samarbejde med Lyngby Boldklub fået mulighed for at afvikle historiens første “Superligabanko”, som kommer til at finde sted til årets sidste hjemmekamp 15.december mod Silkeborg, hvor overskuddet går til Forældreforeningen i Lundtofte Boldklub. Det er bare suverænt med den opbakning fra Lyngby Boldklub, som fortsætter med at støtte os med fribilletter til kampene i Superligakampene. Derudover har vi indledt et samarbejde med Lyngby i “Det blå netværk”, hvor Lyngby stiller en trænerkonsulent til rådighed, og Jacob Kaarsbo er en flittig gæst i Lundtofte med råd og vejledning til vores trænere på årgangene 2010-11-12-13 og 14, og søndag havde han en af superligaspillerne Adam Sørensen med til fællestræning for årgang 09/10. Disse 2 årgange træner sammen så ofte som muligt for at ryste grupperne sammen, inden de i Påsken 2020 sammen rejser til Copa Jordi i Barcelona, En tur som kun er mulig takket være støtte fra Forældreforeningen og en stor indsats fra trænerne, børnene og forældrene med at selv skaffe penge blandt via et omfattende salg af lodsedler. 

Udover Adam fra Superligaholdet har vi også haft besøg af U17 landsholdet, som trænede 3 dage på vores dejlige baner, og de var yderst tilfredse med forholdene og forplejningen, som Forældreforeningen med vanlig sikkerhed stod for. 

Årets afslutninger er gået godt, og i år måtte ungdom udendørs, da hallen jo er lukket, men det gik så fint, og måske er det en overvejelse værd at gentage dette næste år - nu må vi se hvordan hallen har det. Årets ungdomsspiller blev Viktor Rosenkrantz-Theil og årets ungdomstrænere blev duoen fra 2007 Jesper Frost og Anders Bang og tillykke til dem alle 3 endnu en gang. 

2007erne har haft en dejlig tur til Øens Cup på Fyn, 2006erne har været til landskamp i Parken, og det er fedt at se mange initiativer, som bliver taget rundt omkring. Det smerter os dog, at vi på 2005 og 2004 har tomme årgange, det vil vi meget gerne have lavet om på, så hvis nogen af jer kender en flok i den alder, som gerne vil i gang igen med fodbold, så sig endelig til, så forsøger vi at gøre noget ved det – det er før lykkedes for os at starte en årgang op igen fra nul. 

De voksne sluttede også af udendørs med lidt mindre fremmøde end normalt, men 35 seniorspillere og voksne mænd havde en hyggelig dag i silende regnvejr og dejlige varme flæskestegssandwich a la Gitte til at slutte af på. Seniorafdelingen havde et par uger inden haft en fornøjelig aften ovenpå en halvsæson med knap så mange sejre, som vi havde håbet på, men det er nok prisen, når 3 hold rykker op samtidig, og vi håber, at foråret 2020 flasker sig lidt bedre, og at 1 eller 2 af holdene styrer fri af nedrykning – gerne alle 3 selvfølgelig.  

Vi får meget ros fra DBU/DGI for vores arbejde med motionsbold, og den afdeling tæller nu “De voksne mænd”, “De evige talenter” og “LundTOUGH ladies”, og de 3 hold viser, at der er et stort behov for at kunne spille lidt mere uforpligtende motionsfodbold med 1-2 træninger om ugen og ingen kampe. Damerne har dog været afsted til stævne på “Lyserød lørdag” og pokalen kom med hjem til Lundtofte. 

I den afdeling vi kalder for “Byggerod” er det pt ikke noget nyt om kunstgræsbanen eller Lundtoftehallen. Som I kan se laves der livligt om på P-pladsen, og der trækkes varmerør i området frem til marts 2020 med medfølgende gener for brugerne af Lundtoftehallen, men forhåbentlig er det hele på plads, inden forårssæsonen starter, og nu er det heldigvis også blevet afgjort, at “Hullet” ikke skal bruges til opsamling af spildevand. 

Ellers bruger vi tiden flittigt i bestyrelsen. Vi har forlænget vores aftale med tøjleverandør Sportsstore, vi har fundet nye trænere til flere årgange, vi har hjulpet et fodboldprojekt i Kenya med tøj, vi deltager i møder m DBU, FIL, LTK og mange andre, og vi er i gang med at kigge på planlægningen af de 2 fodboldskoler sommeren 2020 i samarbejde med DGI. 

På det seneste bestyrelsesmøde arbejdede vi med årsregnskabet og lavede budget for 2020, og klubben er fortsat præget af en god solid økonomi, og vi synes selv i al beskedenhed, at vi er gode til at styre forbruget af penge, samtidig med at vi skaffer nye indtægter blandt andet takket være mange trofaste støtter. 

Der er nok at se til, og vi gør alt, hvad vi kan for at få hjulene til at køre bedst muligt, og som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til forbedringer, ros, ris eller gode ideer. 

Til sidst et stort ønske om en dejlig december til alle med fodbold, julehygge og hvad den ellers står på. 

Forza Lundtofte 

Claus