Kantinen

Lundtofte boldklubs Forældreforening/Husets venner har indgået forpakningsaftale med kommunen om at stå for driften af kantinen fremadrettet.

Driften foregår ved at Forældreforeningen med frivillig, ulønnet bemanding driver kantinen til gavn for brugerne af Lundtofte idrætsanlæg. Vi vil bestræbe os på at betjene alle brugerne på bedste vis, alt overskud går ubeskåret til ungdomsafdelingen i Lundtofte boldklub.

Den daglige drift køres af Jørgen Olsen.

Socialt relaterede arrangementer af anlæggets brugere  vil kunne finde sted, såfremt det kan tilpasses den daglige drift.
Ønsker man at bruge kantinen til sådanne formål skal der ansøges om det via mail til
finnriber@hotmail.com  ansøgningen skal relatere til en leder/træner og indeholde formål og man er forpligtiget til at købe drikkevarerne i kantinen.
Der må forventes en svartid på 5 hverdage. Såfremt  der er nogen spørgsmål vedrørende driften af kantinen kan de rettes til Finn Riber Rasmussen på 24 67 71 68.

Kantinen

Daglig drift