Menu

U-16 på sommerferie – U-17 efter sommeren

image
04. juli 2017 kl. 09:43
Den første halvdel af 2017 har være meget begivenhedsrigt.

Først med afslutning af DBU’s VinterBold turnering og nu afslutning på DBU’s forårsturnering.

Vi har haft to 11-mands hold med her i foråret, et række 1 og et række 3 hold. Række 3 holdet ender på en flot førsteplads i puljen og kvalificere sig til final four finalestævnet i Ølstykke – sådan! Række 1 holdet har spillet nogle meget tætte kampe i en stærk pulje, men der har manglet det fornødne ”held” i nogle helt afgørende situationer og det har ind imellem været svært at stille med stærkeste opstilling – så en pulje-placering i den sidste tredjedel kunne det blive til.

 

Et 11-mands hold var med på fodboldturen til Berlin, hvor det blev til sejre, uafgjort og nederlag – og ikke mindst vinder af fairplaypokalen i U-17 rækken – flot! – og stor tak til Nicolai GJ’s far, Morten, for at tage med på turen.

 

01’erne/U-16 har netop deltaget i den afholdte fodboldskole i Lundtofte BK – nu ikke længere som spillere, men som trænere på skolen og udgjorde ikke mindre end 8 ud af de 12 trænere – super sejt! .😊

 

Efter sommerferien står den så på U-17 fodbold. Vi har tilmeldt et 11-mands i række 1 og et 8-mands hold. Det vil være samme træningstider 16:30-18:00 - tirsdage og torsdage med AG som træner begge dage og Morten på tirsdage og Kim på torsdage. Jeg vil være der til træning i den udstrækning det kan lade sig gøre og lukke evt. huller.

 

Det er meget glædeligt at alle der var på Oure eller andre (efter)skoler er tilbage for at spille for Lundtofte BK – ser frem til en spændende efterårssæson 2017.

 

Første træning efter sommerferien bliver tirsdag d.15. august.

 

Hold øje med Facebook – kan være at AG inviterer til lidt sommertræning.

 

På trænerteamets vegne.

God sommer..😊😊😊😊😊😊😊

Luk