01erne vinder over Farum BK

image
30. april 2018 kl. 19:53

Lørdag formiddag i strålende solskin blev Farum BK besejret med hele 5-1.

En 1. halvleg med super godt kombinationsspil og en bageste kæde der spillede utroligt sikkert. Lundtofte var absolut spildominerende og igen med mega-mange chancer. Lundtofte kommer foran 0-1 efter flere store chancer – Farum får udlignet efter et indlæg og på en helflugter uden chance for Mads B. i målet. Lundtofte får hurtigt scoret et super mål af Magnus til 1-2. Efter pausen får Farum BK udvist deres målmand efter at have frataget en oplagt scoringsmulighed fra Aa. Det giver mange muligheder og gevinst med flere flotte mål. Lundtofte BK’s forsvar er som et bolværk og afviser alt hvad Farum kommer med. Imponerende indsats af alle på holdet og stort arbejde på midtbanen specielt af Mads H. som løber solen sort. Kampen ender fortjent 1-5 med hattrick af Magnus og to kasser af Aa. samt en assist med hælen – og det kunne være blevet til mange flere mål :o)

Efter fire kampe indtages 1. pladsen i Række 1 – næste kamp på søndag d. 6. maj på hjemmebane mod Hillerød.