Menu

Veteraner i drama

12. oktober 2017 kl. 23:01

ÅRETS mande-fight i denne måned:

Vi har altid nogle dejlige kampe mod dette stærke hold fra Skodsborg, og nu nærmer vi os dem, både løbemæssigt, teknisk kunne, overblik, taktisk, ja, der findes nok ikke mange parameter, at vi ikke spiller lige op mod/om 1. pladsen i gruppen. Vi er velorganiseret, møder talstærkt op til kampene, er forberedte, kampklare, omklædt til tiden og DOG……………

Som kampen skrider frem, er vi alligevel ikke der, hvor man skal være en onsdag aften klokken 20.00 på Rundforbi kunststof-bane. Tue & Tommy starter ude sammen med Jan (træner, holdleder med B-licens).

 

Men god start, desværre prøver vi at lave en tværaflevering, som de fanger 1-0 på en fejlaflevering fra os, som deres forreste mand opfanger, og selv om vi har 3 hjemme i forsvaret, kommer de foran. Mallorca-Finn dirigerer , vi får et hjørne som Sune sparker ind over hvor Jacob afslutter. Kåre får et frispark, da han bliver skubbet voldsomt, dette bliver ikke vores eneste frispark, næste gange tror jeg vi laver havelåger og ser, hvor mange Skodsborg får lavet på sådan en lille time. Neeeeej, Per er helt fri foran målet, men vi tror ikke, at han selv ved det, da han for mange år siden havde drejet den direkte i kassen, men put vi er med. Nu laver de et dobbelt frispark, hvordan det ellers kan lade sig gøre? Sune bryder igennem og laver og næsten en frispilning.

14 minutter spillet, dobbeltudskiftning T&T ind, Flemming og Per, får en slapper, selvom de er meget aktive ude på sidelinien. Vi følger alle vores mænd, de laver frispark igen, masser af gode frispilninger, men hov, hvad sker der lige her i referatet. Nu er vi bagud med 3-0 efter et langskud der totalt narrer os alle incl. Mallorca-Finn, der har tankerne et helt andet sted, end her i 12 grader blæsende rusken i trætoppene vejret. Behøver jeg sige at det var en fejlaflevering, der bragte dem på 2-0.

Pause, halvleg, break

Endnu engang erobrer Kåre bolden , men vi er ikke klar, så stadig ingen scoring fra os. Tue dribler stærkt og løber fra sin mand. Så skete der noget usædvanligt. Vi laver frispark og de brokker sig gevaldigt, sekunder senere laver de dog igen frispark. Vi sidder lidt på kampen nu, Claus med en god afslutning, Kåre sparker tæt forbi mål, ja nu havde vi fået vores chancer, og Finn har en super-redning, desværre får de et straffe, men så når Finn øfikke at bevæge sig væk, og laver en feberredning. Så er vi med, idet det er lidt "brødre spillen sammen", og Claus modtager bolden YES 3-1. Ved ikke hvad Skodsborg tænker på, men de har fået 2 gule kort som giver 5 minutters straf, Per er fri og scorer næsten, hvorefter han skyder på mål igen. De får den ene spiller ind, og der bliver skiftet kraftigt på begge sider, hvilket desværre skaber noget uro på holdet, og vi kommer endnu engang til at lave en farlig fejlaflevering 4-1. Ligesom vi troede, at vi skulle have ørene i Skodsborg maskinen, så får Claus bolden holder dem væk, dejlige driblinger og scorer 4-2. Så fik vi squ endnu et frispark som Kåre ”banker op i krogen”, OK jeg blev revet med af stemningen, han skyder fladt på mål, og en af deres spillere retter den af og snyder deres målmand. Yes, vi er meget tæt på, men vi er også meget tæt på, at tiden rinder ud. Ja, der bliver gået til stålet, dejligt at se sådan en MANDE-fight på sådan en blæsende onsdag aften i Rudersdal. Tak for god underholdning, vi nærmer os dem.    

TEINING

 

Luk