image
11. september 2019 kl. 07:06

9/9-19 Lynge Uggeløse IF mod Lundtofte Boldklub

Kampstart 18.30: Perfekt vandet bane, vi er i stærkeste opstilling 11 mand troede vi.

Desværre kom der to afbud på selve dagen og vi var derfor 9 plus fødselaren på 61, altså holdlederen. Kaptajnen, var tilbage på sidelinien, endnu engang blev hans overblik afgørende, og vi stillede op i følgende formation 4-2-1 og undertegnede på mål.

I 8. minut scorede Per ifølge mig, men i livescore står der selvmål, bare fordi den blev rettet af.

I 9. minut scorer Claus med strålende assist fra Kåre, 12. minut garner Sune og 21. minut laver Claus endnu en genialitet, kun overgået en ukendt spiller fra Lynge, som scorede i det 15. minut.

1-4 pause, halvleg, break. Ja, vi fik ros fra træneren, men vi skulle bare spille bolden lidt mere rundt og lidt mere sikkert. Og som jeg husker det, var det også det, Claus sagde.

Vi når lige på banen, vi er lidt for offensive, så de scorer igen, men endnu engang tager Claus sagen i egen hånd, så selvom han ikke afleverede, kan vi jo ikke klage, når han scorer, men så sker der det, som der tit og ofte sker, vi troede at den allerede var hjemme, så to drop af målmanden, det ene var jeg på skovtur, det andet husker jeg ikke. Dvs. pludselig stod den 4-5 med kun et kvarter tilbage. Men som i sidste kamp, Kåre vil vinde, han begynder sit skydetelt 5 skud for en tier, prøver med venstre benet, så højre og til sidst skyder han langt udefra igen, yes endelig lykkedes det. Så burde den være sikret, men Henning skal lige have en afslutning på stolpen, men så kommer Sune driblende nok engang kommer igen forbi sin oppasser i højre side, lægger en sukkerball indover, og Claus flugter den direkte i nettet, vi spiller dem simpelthen smalt, tyndt eller rundbarbering. Så til slut var alt som det skulle være, målmanden fik forhindret dem en til to store chancer, begge Flemmingerne stod, hvor de skulle og er begge både oppe og nede. Finn prøvede med sin finte, men modstanderen var simpelthen for langsom og blev stående.

Godt spillet, stærk kamp, super indstilling & dejlig energi, vi ses igen på mandag hvor det bliver Hareskoven, som vi altid har nogle lige kampe imod, klokken 18.00 på STADION KOMMUNALE.