Senior 3 topper rækken efter storsejr

image
Claus Abildgaard
30. august 2020 kl. 14:29

Efter en fremragende sæsonopstart med lutter sejre i træningskampene, meldte hverdagen sig igen for HS3, da sæsonen startede med et snævert 2-3 nederlag til Lyngby Boldklub. Herefter fik trænerteamet vendt skuden og sejrede sikkert sidste weekend på en svær udebane imod Kokkedal BK. Dermed var muligheden for at spille sig på den eftertragtede førsteplads til stede, da Kokkedal Lokal Fodbold kom på besøg lørdag formiddag, hvor Ny Bane lagde græs til

Mange af holdets spillere var kommet sent i seng aftenen før, hvilket dog ikke kunne ses på banen hvor alle var klar fra første fløjt. Her skulle der ikke gå mere end 2’ minutter før første mål blev sat ind af Christopher Aakersø på et flot forarbejde fra tank-forwarden Magnus Trøst og den jyske Berbatov, Malthe Terp. Dermed var kampen skudt i gang og målet rystede totalt Kokkedal-holdet, som intet havde at byde på i første halvleg. Linus Pettersson udbyggede føringen før pausen, på endnu et oplæg fra Magnus Trøst.

Efter pausen og en peptalk fra coach Ulle, havde Lundtofte-mandskabet 10’gyldne minutter. Først scorede Magnus Rebsdorfpå et flot hovedstød efter et hjørnespark til 3-0, inden William Thygesen øgede føringen til 4-0 på et fremragende tap-in mål. Anfører Anders Hovgaard gjorde det til 5-0 efter 55’ minutter, centerbacken kom højest på endnu et hjørnespark og scorede i ren John Terry-stil. Kokkedal noterede sig for et enkelt skud på mål i kampen, som keeper Frederik Olsson nemt kunne gribe. For første gang i sæsonen var det tidligere Lyngby-talent Nicklas Grandjean blevet skubbet frem på venstrekanten, og på en flot assist fra Linus Pettersson kunne Grandjean lukke opgøret med sin scoring til 6-0. Mon ikke vi får ’Grand’ at se på toppen i fremtiden.

Kampen endte 6-0 til Lundtofte, der nu topper rækken. Værd at notere er at rivalerne fra Brede IF ligger nummer absolut sidst i tabellen. God weekend.

Lundtofte Boldklub 6-0 Kokkedal Lokal Fodbold
1-0, Christopher Aakersø
2-0, Linus Pettersson
3-0, Magnus Rebsdorf
4-0, William Thygesen
5-0, Anders Hovgaard
6-0, Nicklas Grandjean