Voksne mænd

Holdet "Lundtofte Boldklub: Voksne mænd, spiller bold igen" har nu mere end 2 år på bagen.

Et hold for voksne mænd, der for hyggens skyld mødes to gange om ugen og leger med den runde bold, ja måske kan det endda holde sukkersygen og de værste kilo på toppen væk.

For dig der engang spillede bold, men aldrig fandt holdet eller klubben, hvor du kunne komme igang igen. Så er her muligheden.

Hvad enten du starter på 0 eller bare har lyst til at spille lidt mere, ønsker at bruge en onsdag aften eller lørdag formiddag med ligestillede, et par timer væk fra konen eller bare holde dig lidt i form.

Vi spiller hver onsdag kl. 18-19.30 og lørdag kl. 10.30-12.00 på kunstbanen i Lundtofte.

Tillmeldingen foregår via Facebook gruppen: "Lundtofte Boldklub: Voksne mænd, spiller bold igen" og ellers kan Finn træffes på thyge100@gmail.com eller telefon 2272 9891