Menu

U8 og U9 vinder pokaler på stribe

image
13. juni 2018 kl. 10:51

Søndag den 10. juni var dagen for finalestævne i forårets DGI Junior League – en turnering der løber over 4 stævnerunder i foråret. Både årgang 2009 og 2010 havde 2 hold hver i aktion på denne skønne søndag i Slangerup, alle med mulighed for at vinde deres respektive rækker.

Banerne var måske mere gule end grønne efter 6 uger med høj solskin og de var også temmelig hårde at spille på, hvilket gav bolden nogle sjove opspring engang imellem.

Første hold i aktion var U8 der havde et hold med i B-rækken pulje 2 fra morgenstunden. Om det var træneren der stadig var lidt træt oven på en fremragende landskamp aften på Brøndby stadion (sammen med 50 glade Lundtofte frivillige) eller spillerne der ikke havde passet deres sengetid grundet vejfester og andet, skal være usagt, men de to første kampe blev stolpe ud og to smalle 0-1 nederlag. Spillet blev bedre i de to sidste kampe der kastede en uafgjort og en sejr af sig, men i en meget tæt pulje rakte det ”kun” til 3. plads.

Lige over middag skulle de 3 andre hold i aktion. Stævneplanen havde artet det sådan at U8 og U9 (A) skiftevis spillede på de samme 3 baner, mens det sidste U9 hold (C) spillede på bane lige ved siden af. Så der var masser af god Lundtofte stemning/opbakning omkring alle holdene.

U8 række C skulle spille 5 kampe i deres pulje. De første to kampe sluttede begge uafgjort 1-1 og den tredje kamp kastede en smal 1-0 sejr af sig. Der var stadig stor spænding i rækken og 5 hold kæmpede stadig med om den samlede sejr. Fjerde kamp blev 0-0 og før sidste kamp lå Lundtofte på førstepladsen med 3 point ned til nummer 2. Der skulle point på kontoen for at være sikre på at løbe med titlen. Det blev sikret med endnu en 0-0 kamp i den sidste mod Snekkersten. Drengene smed trøjen og løb jublende og dansende rundt for at fejre sejren.

I U9 A-rækken har Lundtofte været suveræne hen over forårets stævnerunder, hvilket betød at forspringet ned til nummer 2 var på 11 point før sidste stævnerunde. Med kun 15 point at spille om skulle meget gå galt, hvis ikke titlen skulle med hjem til Ravnholm Road. Men drengene var måske lidt for selvsikre på sejren – første kamp blev tabt til Snekkersten der lå nummer 2 og nu kun var 8 point efter, de efterfølgende 2 blev begge spillet uafgjort og da Snekkersten samtidig vandt deres kampe, var forspringet pludselig nede på kun 4 point inden de sidste 2 runder. Drengene fik dog hevet op i sig selv og i med en sikker 6-0 sejr over HUI var den sidste spænding væk og den sidste kamp mod Fredensborg fik derfor ingen betydning – den blev dog vundet 2-0 og pokal nummer 2 til Lundtofte var hjemme.

U9 C-rækken var uhyggelig tæt med 4 hold der kæmpede om at vinde titlen. Ålholm kom fra baghjul og lagde stærk fra land med 2 sejre (bl.a. en 2-1 sejr over Lundtofte i deres første kamp). Lundtofte kom dog stærkt igen og vandt begge de to følgende kampe med 1-0 over de to andre udfordrere til titlen – Alsønderup og Hundested. Dermed stod Lundtofte med gode kort på hånden for at sikre den 3. pokal inden for kort tid – der skulle blot et enkelt point til mod rækken absolutte bundprop, HUI. Det lykkedes akkurat da et 1-1 resultat blev spillet hjem.

Så var det tid til pokal og medaljeoverrækkelse og drengene på de to årgange fejrede sejrene i rigtig Lundtofte stil med slagsange, holdbilleder, æresgarde, highfives og alt hvad der hører med. 3 nye flotte pokaler vil inden for kort tid finde vej til hylden på Ravnholm Road.

ForZa Lundtofte

Michael, Tea og Fredrik (2009) & Thomas og Kim (2010)

Luk