Menu

Nyt fra årgang 2010

image
26. februar 2018 kl. 20:21

2010 vinder C-rækken i DGI Winter League

Hen over vinteren har årgang 2010 deltaget i DGI Winter League, der afvikles over 4 stævnerunder henover vintermånederne. Vi har haft et hold med i B-rækken og et i C-rækken. Søndag den 25. februar var det så blevet tid til sidste runde. Det blev en kold afslutning for drengene, termometeret havde bevæget sig under frysepunktet, men heldigvis stod solen højt på himlen og gjorde det til en smuk dag.

I B-rækken har drengene hen over vinteren leveret flot spil mod meget hård modstand. Snekkersten har fra start vist sig som det stærkeste hold, men Lundtofte har kæmpet flot med i det tætte midterfelt. Ved det afsluttende stævne blev det til en sejr, et nederlag og tre uafgjorte og en slut placering som nummer 4, kun et enkelt mål skilte til 3. pladsen.

I C-rækken er der også blevet leveret flot fodbold på et højt niveau. Det har været en meget jævnbyrdig række, hvor forskellige hold har skiftedes til at føre. Lundtofte har turneringen igennem holdt sig til i toppen og lå inden sidste stævnerunde på 2. pladsen kun 2 point efter FIF Hillerød, som skulle besejres i første kamp for at have chancen for den samlede turneringsejr. Drengene leverede en solid indsats, hvor der blev lukket godt af bagude og med et par farlige mand i front blev det til 2 scoringer og en 2-0 sejr. Nu skulle holdet bare vinde sin næste kamp mod Hundested for at være sikre på den samlede sejr, desværre røg koncentrationen lidt oven på sejren over topholdet og den efterfølgende kamp mod Hundested blev tabt 2-0 efter mange brændte chancer. Nu var Lundtofte afhængige af hjælp fra andre hold og heldigvis fik FIF Hillerød kun uafgjort i deres 2 næste kampe og Lundtofte kunne trække sig ud som turneringsvindere med 2 point ned til 2. pladsen.

Trænerteamet har været meget imponeret af den hårde træningsindsats, der er lagt for dagen hele vinteren igennem med to ugentlige træninger på kunsten i Lundtofte og indendørstræning en gang om ugen.

Om 14 dage gælder det så finalestævnet i DGI Indoor League, hvor holdet igen er med i kampen om turneringssejren, inden turen i slutningen af marts går til Fyn og Øenscup, hvor drengene første gang skal prøve at være på tur sammen over flere dage.

Trænerteamet glæder sig over den konstante fremgang på holdet, det gode kammeratskab og den store forældreopbakning, der altid er.

ForZa Lundtofte

Thomas & Kim

Vinderne af DGI Winter League C-række: Fra venstre – Mathias, Noah, Sebastian VG, Delan, Simon og Alfred

 

 

DGI Winter League B-række: Forrest – Elias og Frey, i midten - Sebastian S, Mads og Karl, bagerst træner Thomas

Luk