Menu

2010erne til CL indoor

image
21. marts 2019 kl. 13:21

Lørdag eftermiddag, mødte Lundtoftes 2010'ere op, til CL indoor pokalstævne med 7 mand høj. Med dem kom det snart faste heppekor, af udebanefans (forældre), som vil gøre enhver superligaklub i DK misundelige!.

Vi gik til opgaven med en venlig opsang fra træneren, da vi tidligere har glemt/undervurderet farten i indoor-bold, hvor bolden jo hele tiden er i spil.

Det lod til at alle havde hørt efter, for den første kamp var kun et par minutter gammel, da Lundtofte var 2 mål foran. Det var absolut ikke pga. mangel på modstand, men et resultat af fightervilje, tvær-afleveringer og tilbageløb. Vi blev dog mødt af stærk modstand, og efter en føring på 3-0, blev den føring med 2 minutter igen, reduceret til 3-2. Modstanderen havde både en friløber og to åbne chancer foran mål, som blev afværget på stregen, men da fløjten endelig lød løb vi med sejren!! .

Kamp 2 var på mange måder en kopi af kamp nr.1, vi kom foran 2-0, på flot sammenspil og stor fight, men måtte ca. halvvejs igennem, forstå, at det andet hold også var kommet for at vinde!. De fik scoret på en flot kontra, og så fik de blod på tanden! De fik vendt overtaget, og kun via en mandfolke-indsats fik vi afværget deres angreb. Få sekunder før tid fik de et frispark tæt på mål, og sendte det på inderstolpen! .. Men heldigvis "stolpe -ud"!.

Kamp 3 var mod det hold, som ligesom os, havde vundet alle deres kampe. Vi havde lige haft en tiltrængt pause, og stillede derfor op ,med stor energi og fuld af selvtillid. Denne kamp viste sig at være den hidtil sværeste, og selv om det andet hold nok i denne kamp, var teknisk og spilmæssigt foran, så svigtede den ukuelige kampgejst og fightervilje, som 2010'erne besidder, ikke. Vi fik slidt en 2-1 sejr hjem på løbevilje, fysik, fight og et effektivt angreb, som scorer på de chancer de får!.

Nu gik vi over til turneringens anden fase. Da vi kun var 4 hold i vores niveau, skulle vi alle møde hinanden 2 gange, og vi frygtede, at de andre måske havde læst vores spil, og vi derfor ville få endnu mere kamp til stregen! Men her var vi fysisk overlegne, og løb ganske enkelt fra de andre. En 4-0 sejr og derefter en 8-0 sejr, gjorde at drengene blev overfyldt med selvtillid, og derfor også lige glemte, at man ikke kan gå på vandet! Den sidste kamp blev derfor åbnet med, at komme bagud med 0-2 på blot 2 minutter, mod netop det hold vi haft det sværest mod. Det satte sit præg på stemningen, men fik samtidig mindet vores drenge om, at sejren ikke kommer af sig selv! Så med en kort opsang, en forbilledligt metal tro på egne evner. Bakket op af den, for os forældre til 2010'erne, vedholdende, velkendte fight, vilje og fysik, som gang på gang, får drengene til at præstere over evne, fik vi ikke blot reduceret, men vendt det til en 4-2 sejr!!..

Endnu en velfortjent turneringssejr til Lundtoftes drenge! ..