2007erne tager 2. pladsen stævne i Tårnby i C rækken

image
19. august 2019 kl. 16:45

Vi var i den sværeste pulje med b.la. FCK og Brøndby

Vi startede med at møde FCK og efter en meget tæt første halvleg stod det 0-0 ved pausen

i anden halvleg fik vi hul på bylden og Christian lavede 2 mål og vi vandt med 2-0.

Så skulle vi møde Brøndby som lige havde vundet 5-0 over bilhuset Elmer – lokalt hold fra Tårnby. Så de kom med lyn og torden og var tæt på flere gange, men Emil i målet stod en fantastisk kamp.

Ca. midt i første halvleg tager Aksel chancen fra ca. midten og tordner bolden mod mål og med lidt hjælp fra målmanden fumleri ryger den i mål til 1-0.

Herefter scorer Christian og William til 2-0 og 3-0.

Brøndby kommer på 3-1.

Træneren sætter herefter bevist deres største mand til at flække 2 af vores spillere, så de er ude med skader i dag.

Jesper – Lundtoftes træner – bliver naturligvis pænt sur og brokkeri til dommeren udløser gult kort til deres mand – helt fortjent. Hvorefter deres træner kvitterer med ”fiskefjæs” til lundtoftes træner  - sjældent oplevet mere usportligt træner til børn på 12 år.

Vi vinder 4-1 og er naturligvis lykkelige og lidt rystede over deres spil i et træningsstævne.

Sidste kamp er mod bilhuset Elmer.

Den vinder vi sikkert 5-0 og er i finalen med Hjorten

Om det er Brøndbys kamp eller trætheden der har sat sig. Men spillere er umulige og trække op, så vi ender med tabe 3-0.

Men vi kan tage en flot flot flot 2. plads med fra stævnet oven på en lang sommerpause og kun en træning inden. Så er det super flot.

I dag mandag starter efterårs turneringen, hvor vi er rykket en række op. Så bliver spændende, hvor drengene klarer det i efteråret.