Menu

U 17 i Brøndby

image
07. september 2018 kl. 11:50
I løbet af denne uge (tirsdag og onsdag) skulle begge klubbens u17 hold en tur til Brøndby for at spille mod Brøndbyernes IF.

Først var U17 1 drengene afsted og det endte med en flot 8-4 sejr, og efterfølgende var U17 2 drengene afsted med resultatet 3-3 og et sandt drama til følge.

Jeppe’s beretning om 8-4 sejren i tirsdags:
Afbud fra aksel og Alexander samt rødt kort til Andreas tvang mig til at lave ændringer i startopstillingen. Vi kom sent til Brøndby, og nåede kun at varme op i fem min inden kampens dommer fløjtede kampen i gang, planen var derfor at vi skulle bruge det første kvarter på at spille os varme, og med fuld sikkerhed. Desværre gik der ikke mere end 3 min. Før Brøndby scorede til 1-0 efter et hjørnespark... drengene kom stille og roligt ind i kampen, og efter flot spil i 1. Halvleg kunne vi gå til pause med en 1-2 føring! I pausen blev vi enige om at sætte et niveau mere på, og det må man sige drengene gjorde, Brøndby rørte nærmest ikke bolden i de første tyve min af anden halvleg, og var egentlig bare menneskelig kegler til en skabelon øvelse, det medførte at vi efter de første tyve min af anden halvleg førte med 1-7 og kampen var reelt lukket.. drengene begyndt at slappe af og var ikke vågne på dødboldssituationerne hvilket medførte at Brøndby i alt score fire mål efter hjørnespark ( det skal der arbejdes på) til gengæld vinder vi en velspillet kamp 4-8, mom blev Frederik tørsløv med 1 mål og 3 assists.

Efter sidste uges sejr betyder det nu, at der er maksimum point efter 2 runder.

Sebastian’s beretning om 3-3 kampen i onsdags:
Onsdag var det så U17 2’s tur til at tage turen mod Brøndby, og efter en omklædning på gangen og en teamtalk i Brøndbys badminton omklædningsrum gik turen til bane 21. Lundtofte drengene kom ud med god energi, men trods fint spil indledningsvist, så kom holdet bagud med 1-0. 1 halvleg var en kamp, der bølgede frem og tilbage, men der kom ikke flere mål. Efter pausen gik Post ind i midterforsvaret, hvilket betød at Magnus blev skubbet en tak længere frem på banen. Netop Magnus var også manden, som fik udlignet til 1-1, da han flot driblede forbi en Brøndby spiller og sparkede bolden over i det lange hjørne – et flot mål. Kort efter havnede et hjørnespark efter noget klumpspil hos MM (MålmagerMalling) og han fik skrabet bolden over stregen til stillingen 2-1. Herefter blev spillet meget på Brøndbys præmisser, hvilket medførte at de fik scoret til 2-2 efter et hjørnespark, hvor der også opstod en del klumpspil. Øv... Det skulle dog blive værre, da Brøndby kort efter gjorde det til 3-2 efter en fejl i Lundtofte forsvaret. Minutterne gik og Lundtofte var egentlig ikke tæt på udligningen – før til allersidst. I 2 minutters overtid fik vi et frispark et stykke udenfor feltet. Målmand Juul blev sendt med frem, hvilket skulle vise sig at være en god ide. Juul fik nemlig dirigeret bolden ind i målet med hovedet også brød jublen løs. Et skønt point for drengene og vi er nu klar til sæsonens første hjemmekamp på søndag.